رئیس سازمان حمایت اعلام كرد:
بیشتر از 121 میلیارد تومان ارزش كشفیات اقلام بهداشتی در رابطه با كرونا
به گزارش ایزو وب رئیس سازمان حمایت مصرف كنندگان اظهار داشت: طی ۸ روز گذشته و از ۱۳ اسفند ماه بازرسان، موفق به كشف ۱۷ هزار لیترالكل، ۵۲۷ هزار و ۵۳۳ عدد ماسكهای پزشكی، ۲۱۹ هزار و ۸۷۲ بسته دوعددی دستكش لاتكس شدند.
به گزارش ایزو وب به نقل از سازمان حمایت مصرف كنندگان و تولیدكنندگان، عباس تابش، رئیس سازمان حمایت مصرف كنندگان و تولید كنندگان اعلام نمود: طی ۸ روز گذشته و از ۱۳ اسفند ماه بازرسان این سازمان و سازمانهای صمت استانی موفق به كشف ۱۷ هزار لیترالكل، ۵۲۷ هزار و ۵۳۳ عدد ماسكهای پزشكی، ۲۱۹ هزار و ۸۷۲ بسته دوعددی دستكش لاتكس، ۲۸ هزار و ۵۰۰ لیتر محلول ضد عفونی كننده و ۶۲۹ هزار عدد ژل ضد عفونی؛ جمعا به ارزش ۱۲۱ میلیارد تومان شده اند.
وی اضافه كرد: در همین راستا به ستاد ملی مقابله با كرونا پیشنهاد داده ایم كه اقلام بهداشتی كشف شده را بدون وقفه در اختیار سازمان غذا و دارو قرار دهند و صرفاً اسناد و پرونده ها به تعزیرات حكومتی ارسال شود كه در عین حال، در این مدت ۸۷۶ پرونده اختصاصاً برای كالاها و اقلام بهداشتی مورد نیاز كه بازرسان ما و سازمانهای صمت كل كشور كشف كرده اند تشكیل شده و كشفیات گشت مشترك هم به این عدد اضافه می شود.
كالاهای كشف شده بهداشتی فوراً در اختیار مصرف كنندگان قرار گیرد
تابش خاطرنشان كرد: ما كل پرونده كشفیات را همراه با كالای مربوطه به سازمان تعزیرات حكومتی تحول داده ایم، اما در شرایط اضطراری فعلی به كمیته تأمین و توزیع پیشنهاد داده ایم كه خود كالای كشف شده بدون طی فرایند در اختیار ستاد ملی مقابله با كرونا قرار بگیرد و فقط اسناد تخلف و جرم فرآیند قانونی لازم را بپیماید تا بتوانیم در حداقل زمان ممكن این كالاها را در اختیار مردم قرار دهیم.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت خاطرنشان كرد: ستاد ملی مقابله با كرونا با داشتن اختیارات شورایعالی امنیت ملی می تواند این دستورالعمل را برای مدت زمانی مشخص مصوب كند، البته این پیشنهاد فقط در پرونده های تعزیراتی نیست بلكه این پیشنهاد را به گمرك، سازمان اموال تملیكی و مناطق ازاد و مناطق ویژه هم ارائه كرده ایم.
پیشنهاد نظارت سازمان حمایت در فرایند توزیع اقلام بهداشتی را ارائه داده ایم
رییس سازمان حمایت مصرف كنندگان و تولید كنندگان تصریح كرد: وزارت صمت و سازمان پشتیبانی از قبل هم در توزیع، تأمین و نظارت اقلام بهداشتی دخالتی نداشت اما پس از جلسه اضطراری ۵ اسفند ماه وزیرصمت، طی مكاتبه با سازمان غذا و دارو اعلام كردیم كه در بحث نظارت و بازرسی با تمام توان در خدمت هستیم.
وی اضافه كرد: پس از این مكاتبه از جانب سازمان غذا و دارو اعلام گردید كه در روند تولید و خروج ۱۸ واحد تولید الكل نظارت از جانب ما صورت گیرد و علاوه بر آن از روز ۱۱ اسفند ماه در ۱۳۰ واحد تولید مواد ضد عفونی كننده و ۵ قلم بهداشتی همچون دستكش و ژل و ماسك در سراسر كشور با استقرار بازرس مقیم، كالا را به شركتهای پخش كه سازمان غذا و دارو مشخص كرده بود، تحویل دادیم.
رئیس سازمان حمایت خاطرنشان كرد: همزمان با استقرار بازرسان مقیم در واحدهای تولید اقلام بهداشتی، رصد آمار تولید دقیق تر شده و بعنوان نمونه در تولید ماسك آمار ۴۲۵ هزار عدد ماسك در ۱۲ اسفند ماه به ۷۷۶ هزار عدد در ۲۰ اسفند ماه افزایش رسیده است كه شاهد رشد ۷۹ درصدی در تولید این كالا بودیم و همینطور در الكل، تولید ۲۲۶ هزار لیتری در ۱۳ اسفند با رشد ۵۰ درصدی به ۳۴۴ هزار لیتر رسیده است.
به گفته وی علاوه بر آمار اعلام شده درگشتهای مشترك با تعزیرات هم اقلام بهداشتی دیگری كشف شده كه در آمار جداگانه ای اعلام می شود.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب