ببینید اینترنت طبقاتی چاره موقت یا تبعیضی که به بحران دامن می زند؟
به گزارش ایزو وب، مصطفی مافی، رئیس پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات، اعلام نمود که چاره اینترنت طبقاتی در شرایط کنونی، یک راه کار کوتاه مدت ضروری می باشد. وی تاکید کرد که در شرایطی که زندگی و نان شب صاحبان کسب و کار به اینترنت وابسته است، باید از این ایده حمایت شود.
به گزارش ایزو وب به نقل از خبر آنلاین، مافی با اشاره به بحران مالی شرکت های خصوصی، فاش کرد: «مدیرعامل [برخی شرکت ها] یک ماه حقوق را از منابع خود به پرسنل داده است بدون اینکه کاری انجام شده باشد... نان شب و زندگی اش به اینترنت وابسته است.»
وی با تکیه بر این که فراهم کردن دسترسی کامل به اینترنت آزاد، به علت نگرانی های امنیتی و ضرورت ایمن سازی شبکه قطعاً زمان بر است، از رسانه ها و مردم خواست که اگر اینترنت ویژه در اختیار کسب وکارها قرار گرفت:
مسئولین را بازخواست نکنند.
بلکه تشویق کنند که حداقل این کار صورت گیرد.
رئیس پارک ICT با تمایز قائل شدن میان شهروند عادی و صاحب کسب وکار، تاکید کرد که «اگر [اینترنت آزاد] هم نباشد، اتفاقی برای من [شهروند عادی] نمی افتد، ولی صاحب کسب وکار، نان شب و زندگی اش به اینترنت وابسته است.»
منبع: isoweb.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب