واکنش رگولاتوری به درخواست افزایش قیمت اینترنت
ایزو وب: رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، در واکنش به درخواست اپراتورها برای افزایش تعرفه، اعلام نمود که با افزایش بالاتر از ۷۵ درصدی قیمت اینترنت موافقت نخواهد شد.
به گزارش ایزو وب به نقل از خبر آنلاین، رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، تأیید کرد که مدیران عامل اپراتورهای ارتباطی سیار اخیراً در یک مکاتبه مشترک، درخواست افزایش تعرفه های اینترنت را به میزان بیشتر از ۷۵ درصد عرضه کرده اند. به گفته ی ایشان، اپراتورها به علت افزایش هزینه ها در سالهای اخیر، دائماً چنین درخواستی دارند.
فتاحی با اشاره به این که موافقت با این میزان از افزایش تعرفه ممکن نیست، اظهار داشت: «با توجه به شرایطی که هم اکنون در کشور داریم، هم موضوعات معیشتی و هم توجه به مبحث کیفیت دسترسی و کیفیت شبکه، موافقت با این میزان از افزایش تعرفه عملا ممکن نیست.»
او افزود که جلسات کارشناسی با نمایندگان اپراتورها در سازمان تنظیم مقررات درحال برگزاری است و این جلسات پیشرفت داشته اند. به قول فتاحی اپراتورها مستندات و مدارک خویش را دراین خصوص عرضه کرده اند تا تصمیم نهائی در این خصوص باتوجه به معیشت مردم و نیاز اپراتورها، بزودی گرفته شود.
منبع: isoweb.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب