استراتژی آموزش و ترویج صنعتی سازی و تکنولوژی های جدید ساخت وساز تغییر می کند

استراتژی آموزش و ترویج صنعتی سازی و تکنولوژی های جدید ساخت وساز تغییر می کند

ایزو وب: بی توجهی به صنعتی سازی و تکنولوژی های جدید در ساخت وساز یک مساله جدی است که نیازمند بازبینی کوشش های انجام شده و تغییر استراتژی آموزش، ترویج و فرهنگ سازی است.


به گزارش ایزو وب به نقل از ایسنا، علی اکبر حدادی هرندی، معاون آموزش و توسعه فناوری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در نخستین جلسه کارگروه آموزش و ترویج صنعتی سازی و تکنولوژی های جدید ساخت وساز با اشاره با این مطلب، اظهار داشت: با استراتژی جدید امیدواریم افزایش راندمان و کاهش هزینه های ساختمان بوسیله ترویج صنعتی سازی و بهبود کیفیت و کاهش مصرف انرژی ساختمان بوسیله توسعه تکنولوژی های جدید محقق شود.
وی با اشاره به ابر پروژه نهضت مسکن ملی به عنوان مساله نخست وزارت راه و شهرسازی، اضافه کرد: آموزش و ترویج صنعتی سازی و تکنولوژی های جدید در صنعت ساختمان می تواند به بهبود کارایی و راندمان در ساخت وساز و استفاده از سیستم های هوشمند برای مدیریت بهینه انرژی ها و منابع ساختمان، کاهش هزینه های نگهداری و تعمیرات ساختمان، کاهش اثرات منفی بر محیط زیست و همین طور افزایش رقابت پذیری شرکتها در خدمات بهتر و ارزان تر به مشتریان و افزایش فرصت های شغلی کمک نماید.
معاون آموزش و توسعه فناوری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با تأکید بر طراحی آموزش و تولید محتوا برای ذی نفعان مختلف مبتنی بر نیازها، اهداف و خاصیت های هر قشر، اظهار داشت: مردم به عنوان کاربران نهایی درک روشنی از صنعتی سازی و فناوری های ساخت ندارند و این مساله مقاومت در پذیرش و استفاده از آنرا شدت بخشیده است. بدین سبب در کنار آگاهی بخشی و معرفی فناوری نوین به مردم، هدف نهایی مرکز تحقیقات کمک به تربیت نیروی ماهر، شایسته و دارای صلاحیت است که بتوانند با اجرای درست و کارآمد به گرایش مردم به استفاده از سیستم های جدید کمک کنند.
وی اشاره کرد: در این نظام جدید کارگران و تکنسین های فنی مهارت ها و دانش لازم جهت استفاده از تکنولوژی های جدید مانند استفاده از سیستم های هوشمند، مواد ساختمانی پایدار و روش های ساخت پیشرفته را کسب خواهند کرد. مهندسان و معماران به آخرین دانش ها و روش های طراحی و مهندسی و استانداردهای صنعتی سازی و تکنولوژی های جدید مسلط می شوند. سیاست گذاران و مدیران با دیدگاه های راهبردی و تجارب موفق از پیاده سازی تکنولوژی های جدید در صنعت ساختمان آشنا می شوند و در نهایت، آموزش های تولیدکنندگان، به شکل تخصصی و عملی و برمبنای خاصیت های فنی و عملکرد محصولات تکنولوژی های جدید ساختمانی به شکلی تنظیم می شود تا آنها بتوانند فناوری های خودرا بهینه سازی کرده و بازارهای جدید را کشف کنند.
به نقل از مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، هرندی در آخر با اشاره به نگاه اکوسیستمی و مشارکت اجزای زنجیره تامین صنعتی سازی و تکنولوژی های جدید، اضافه کرد: مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به عنوان مرجعیت علمی صنعت ساخت وساز کشور بدنبال ارتقای مشارکت مؤثر انجمن ها، دانشگاه ها و سایر مراکز تحقیقاتی و شرکت های پیشرو برای تبادل دانش، انتقال تجربیات و تولید محتوای آموزشی فاخر است تا بوسیله برگزاری کنفرانس ها و کارگاه های آموزشی و همین طور بهره برداری از پلت فرم های آموزش الکترونیکی به ارتقای سطح دانش و مهارت ذی نفعان و شهروندان کمک نماید.




منبع:

1402/11/28
10:00:17
5.0 / 5
383
تگهای خبر: آموزش , استاندارد , بازار , تخصص
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۲
ایزو وب
ISO Web