در هفته ای كه گذشت؛

ادامه کاهش قیمت طلا

ادامه کاهش قیمت طلا

ایزو وب: طی هفته ای که گذشته قیمت طلا و سکه تمام همچنان روند نزولی خودرا حفظ کرد و از آن طرف قیمت نیم سکه، ربع سکه و سکه یک گرمی ثابت ماند. همین طور حباب سکه در بازار 5 میلیون و 560 هزار تومان است.



به گزارش ایزو وب به نقل از مهر، بازار طلا و سکه از شروع سال در یک ثبات نسبی به سر می برد و بااینکه حباب نرخها همچنان بالاست اما نوساناتی که سال قبل در این بازار رخ داده بود امسال کمتر بروز کرده است.
نادر بذرافشان رییس اتحادیه سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر تهران در این رابطه اظهار داشت: طی هفته ای که گذشت، با وجود رشد ۹ دلاری انس جهانی طلا، روند نرخها در بازار داخل کاهشی بود که به همین دلیل نیز هر گرم طلای ۱۸ عیار با ۹ هزار تومان کاهش ۲ میلیون و ۳۷۳ هزار تومان معامله شد.
وی اضافه کرد: هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید (امامی) با ۱۵۰ هزار تومان کاهش ۲۸ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان و سکه تمام بهار آزادی طرح جدی با ۲۰۰ هزار تومان کاهش ۲۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان دادوستد شد.
بذرافشان اشاره کرد: همین طور نیم سکه با قیمت ۱۵ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان و ربع سکه با قیمت ۱۰ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان معامله شد که بیان کننده عدم تغییر و ثبات قیمت این دو سکه طی این هفته است. سکه یک گرمی بانک مرکزی هم مانند نیم سکه و ربع سکه بدون تغییر قیمت، با نرخ ۶ میلیون و ۳۵۰ هزار تومان معامله شد.
این مقام صنفی افزود: اکنون حباب سکه در بازارهای داخلی ۵ میلیون و ۵۶۰ هزار تومان است.
رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر تهران اشاره کرد: هیچ نوع التهابی در بازار طلا و سکه وجود ندارد و نرخها در این بازار به یک ثبات کلی رسیده است.


منبع:

1402/04/17
09:38:03
5.0 / 5
414
تگهای خبر: بازار , بانك , قیمت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۱
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

ایزو وب
ISO Web