دبیر انجمن صنایع همگن قطعه سازی كشور تاكید كرد

25 هزار میلیارد تومان كسری سرمایه قطعه سازان

25 هزار میلیارد تومان كسری سرمایه قطعه سازان

دبیر انجمن صنایع همگن نیرومحرکه و قطعه سازی کشور ضمن اشاره به چالش های پیش روی قطعه سازان اظهار داشت که کسری بودجه سرمایه در گردش قطعه سازان کشور در انتهای سال ۱۳۹۹، حداقل ۲۵ هزار میلیارد تومان برآورد شده است.


به گزارش ایزو وب به نقل از ایسنا، طبق اعلام این انجمن، آرش محبی نژاد با اشاره به اینکه فعالان زنجیره تأمین قطعات کشور طی چند سال گذشته و بعد از چالش تحریمی خودروسازان، با تمام توان در جهت تأمین نیازهای کشور حرکت کردند، اظهار داشت: نهضت داخلی سازی و برگزاری چهار میز تخصصی طی آن نیز، نتیجه همین همت و تلاش قطعه سازان کشور بوده است. در شرایطی که قطعه سازان با وجود تحریم ها و کرونا، تنور تولید خودرو در کشور را در سال جهش تولید گرم نگه داشته اند، روا نیست که خطوط تولید بعضی از آنها به جهت مشکلات عدیده، تعطیل یا نیمه تعطیل باشد.
دبیر انجمن صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه سازی کشور در تشریح این مشکلات عدیده، اظهار نمود: این مشکلات بیشتر ناشی از افزایش لجام گسیخته قیمت مواداولیه، عدم تخصیص ارز مورد نیاز از جانب بانک مرکزی و در نهایت، کمبود سرمایه در گردش و نقدینگی است که همچون زنجیر به پای تولید داخلی بسته شده است.
دبیر انجمن این مقام صنعتی با اشاره به اینکه کسری بودجه سرمایه در گردش قطعه سازان کشور در انتهای سال ۱۳۹۹، حداقل ۲۵ هزار میلیارد تومان برآورد شده است، خاطرنشان کرد: متاسفانه با وجود افزایش چندباره قیمت مواداولیه و نهاده های تولید، اصلاح قیمت های فروش و قطعات بموقع انجام نمی شود؛ این امر چالش های زیادی برای قطعه سازان کشور به وجود آورده است.
محبی نژاد به افتتاح چند خط جدید تولید قطعه در استان البرز در ابتدای هفته جاری اشاره کرده و اظهار داشت: این استان شاهراه مواصلاتی کشور قرار دارد و قطعه سازان البرز به علت همجواری به دو خودروساز بزرگ کشور، از قطب های اصلی زنجیره تأمین صنعت خودرو به شمار می آیند. با وجود اینکه قطعه سازان استان البرز پیشتاز اجرای نهضت داخلی سازی قطعات خودرو بوده اند اما در همین استان واحدهایی هستند که تعطیل یا نیمه تعطیل شده که تعدادشان حدودا به ۱۰۰ واحد تولیدکننده قطعه می رسد.
این عضو هیات مدیره انجمن همکن قطعه سازی، کسری نقدینگی قطعه سازان استان البرز برای تحقق برنامه جهش تولید را هم حدود ۳۳۰۰ میلیارد تومان برآورد و ابراز امیدواری کرد که هرچه زودتر حمایت ها و تلاشهای لازم از جانب مسؤلان ذی ربط و خودروسازان برای رفع مشکلات زنجیره تأمین کشور، قبل از آن که دیر شود، صورت پذیرد.




منبع:

1399/12/06
22:12:37
0.0 / 5
1256
تگهای خبر: بانك , تخصص , تولید , قیمت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴
ایزو وب
ISO Web