در پی كاهش تقاضا
تولید هواپیماهای بوئینگ كاهش پیدا می كند
ایزو وب: گزارش ها حاكیست كه احیانا بوئینگ تولید هواپیمای غول پیكر 787 دریم لاینر خودرا تحت تاثیر كاهش تقاضای چین و همین طور رسوایی سقوط هواپیمای بوئینگ 737 مكس كم كند.
به گزارش ایزو وب به نقل از ایسنا، جان پلوگر، مدیر ارشد اجرایی شركت هواپیماسازی بوئینگ آمریكا اخیرا از احتمال كاهش تولید هواپیمای غول پیكر بوئینگ ۷۸۷ دریم لاینر آگاهی داده و خاطرنشان كرده است كه این تصمیم تحت تاثیر رسوایی سقوط هواپیماهای بوئینگ ۷۳۷ مكس و كاهش تقاضای چین كه بدون شك یكی از بزرگترین خریداران و مشتریان هواپیما در جهان محسوب می شود، گرفته شده است.
طبق گزارش رویترز، وی در تشریح این خبر خاطرنشان كرده است كه این غول هواپیماسازی تصمیم گرفته است تولید بوئینگ ۷۸۷ دریم لاینر را در اواخر سال ۲۰۲۰ میلادی از ۱۴ فروند در ماه به ۱۲ فروند كم كند.
این مقام ارشد همین طور اضافه كرد: تا وقتی كه مشكل بوئینگ ۷۳۷ مكس حل و برطرف نشود، نمی توانیم انتظار تولید و فروش بالایی را از سایر مدل هواپیماهای بوئینگ داشته باشیم.
پس از انكه دو فروند هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ مكس به فاصله كمتر از شش ماه در سال قبل سقوط كردند و بالغ بر ۳۰۰ نفر از مسافران و خدمه پروازی آن جان باختند، تمامی ایرلاین های فعال در جهان پرواز این مدل از هواپیما را در خطوط پروازی خود ممنوع و متوقف اعلام نمودند تا نتایج سازمان هوانوردی فدرال آمریكا و سایر تحقیقات مربوطه درباب نقص نرم افزاری و سایر مشكلات ایمنی آن معلوم و مشخص شود.
بنظر می رسد كه سقوط متوالی هواپیماهای بوئینگ در سال های اخیر، موجی از انتقادات شدید را مقابل این شركت بزرگ به راه انداخته و آنرا با دردسر، مشكلات و خسارات فراوانی روبه رو كرده است.
هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ مكس از ۱۰ ماه پیش تابحال مجوز پرواز نداشته و خیلی از ایرلاین های مختلف در سراسر جهان مجبور به زمین گیر كردن آن شده اند. به همین ترتیب چندی قبل بود كه بوئینگ اعلام نمود بطور موقت تولید هواپیماهای ۷۳۷ مكس را در ماه ژانویه سال ۲۰۲۰ میلادی متوقف خواهدنمود.
بوئینگ یكی از بزرگ ترین و كلیدی ترین صادركنندگان ایالات متحده بشمار می رود و با طراحی، توسعه و فروش هواپیما در مدل و اندازه های مختلف، نقش بسزایی در درآمدزایی و تولید ثروت برای اقتصاد این كشور بزرگ ایفا می كند. این شركت تحت تاثیر سقوط دو فروند هواپیمای ۷۳۷ مكس در سال قبل تابحال بالغ بر ۹ میلیارد دلار زیان دهی داشته است.
منبع: ایزو وب
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب