بازگشت واحد ۴۴۰ مگاواتی نیروگاه شهید سلیمی نکا به شبکه برق کشور
به گزارش ایزو وب، واحد 3 بخار نیروگاه شهید سلیمی نکا با ظرفیت 440 مگاوات بعد از 9 روز تعمیرات میاندوره ای به شبکه سراسری برق کشور بازگشت.
به گزارش ایزو وب به نقل از خبر آنلاین از مازندران، واحد ۳ بخار نیروگاه شهید سلیمی نکا با ظرفیت ۴۴۰ مگاوات بعد از انجام تعمیرات میاندوره ای و ۹ روز فعالیت فشرده تعمیراتی، به شبکه سراسری برق کشور بازگشت.
معاون نگهداری و تعمیرات شرکت مدیریت تولید برق نکا اظهار داشت: این واحد در ادامه عملیات رفع نشتی روغن در راه جکینگ یاتاقان شماره ۵ توربین، با هماهنگی ضروری جهت انجام تعمیرات میاندوره ای و افزایش آمادگی تولید پایدار انرژی در زمستان، از مدار خارج و بعد از ۹ روز به شبکه سراسری بازگشت.
ابراهیم قلعه سری با اشاره به ضرورت آمادگی حداکثری واحدهای تولید برق برای تامین انرژی مورد نیاز مشترکان شبکه اضافه کرد: در این تعمیرات علاوه بر بازدیدها و فعالیتهای معمول، اقداماتی برای بازیابی توان و رفع محدودیت تولید واحد انجام شد.
وی اظهار داشت: تعمیر فن شماره یک و بازدید فن شماره ۲ تامین هوای بویلر، قلیاشویی پیش گرمکن هوای بویلر، رفع اشکال توربوست و ژنراتور، سیستم گلوله زنی تپ روژ و کولر آب سرویس، بازدید موشل فیلتر و تعمیرات الکتروموتور کندانسیت پمپ همچون اقدامات انجام شده در این دوره بود.
معاون نگهداری و تعمیرات شرکت مدیریت تولید برق نکا اضافه کرد: جاگذاری باندل های سوپرهیت، تعمیرات دیواره کانال دود و نازل های اسپری سوپرهیت مجموعه بویلر هم در جریان این عملیات انجام شد.
با پایان این عملیات، واحد ۳ بخار نیروگاه شهید سلیمی نکا با ظرفیت ۴۴۰ مگاوات باردیگر به مدار تولید بازگشت و برای تامین پایدار انرژی در شبکه سراسری آماده شد.
منبع: shomalbarg.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب