رئیس اداره دامپزشكی اهواز خبر داد:
معدوم سازی بیش از ۶ تن خوراک آبزیان به سبب آلودگی بالای قارچی
ایزو وب: رییس اداره دامپزشکی اهواز از معدوم سازی بیش از 6 تن خوراک آبزیان به سبب آلودگی بالای قارچی آگاهی داد.
به گزارش ایزو وب به نقل از مهر، سید مرتضی قریشی قبل از ظهر امروز یکشنبه در گفتگوی: رسانه ای اظهار داشت: پیرو بازدید کارشناسان بهداشتی اداره دامپزشکی اهواز از کارخانجات خوراک دام مرکز استان، بیش از ۶ تن خوراک آبزیان به سبب آلودگی بالای قارچی ضبط و معدوم گردید.
وی اضافه کرد: بعد از مشاهده شرایط نامناسب نگهداری، کارشناسان اداره دامپزشکی اهواز مبادرت به نمونه برداری از محموله نمودند که بعد از اعلام نتایج آزمایش از طرف لابراتوار مرجع دامپزشکی استان مشخص گردید، آلودگی محموله به قارچ بیش از اندازه مجاز می باشد که پیرو دستور مقام محترم قضائی نسبت به معدوم سازی محموله مذکور اقدام گردید.
رئیس اداره دامپزشکی اهواز اشاره کرد: مایکوتوکسین ها متابولیت های ثانویه سمی و سرطان زای تولید شده بوسیله تعدادی از قارچ ها می باشند که یکی از با اهمیت ترین مایکوتوکسین های شناخته شده آفلاتوکسین می باشد.
قریشی بیان کرد: بعد از مصرف جیره های غذایی آلوده به آفلاتوکسین توسط آبزی، باتوجه به حلالیت بالای آن در چربی، این ترکیب براحتی وارد سیستم گردش خون شده و سپس به کبد منتقل می شود و آفلاتوکسین در دام، طیور و آبزیان سبب کاهش سرعت رشد و بازدهی پایین حیوان، سرکوب سیستم ایمنی، نکروز حاد، سیروز و تومورهای کبدی و در نهایت سبب مرگ آبزی می شوند.
وی افزود: در صورتی که در تولید، توزیع و عرضه خوراک مورد نیاز دام، طیور و آبزیان مشکلات بهداشتی بوجود بیاید، احتمال بروز مخاطرات بهداشتی، بیماریها و همین طور کاهش بازدهی تولید در صنعت پرورش وجود دارد.
رئیس اداره دامپزشکی اهواز اظهار داشت: از پرورش دهندگان درخواست دارم که خوراک دام، طیور و آبزیان مورد نیاز خودرا از مراکز معتبر و تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی تهیه نمایند.
منبع: isoweb.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب