رئیس هیأت عامل ایمیدرو خبر داد

دوره های آموزشی گوهرسنگ در ۳۱ استان

دوره های آموزشی گوهرسنگ در ۳۱ استان

به گزارش ایزو وب، رئیس هیأت عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) ضمن تاکید بر اهمیت اشتغال زایی در طرح توسعه گوهر سنگ کشور، از برگزاری دوره های آموزشی گوهرسنگ در 31 استان کشور اطلاع داد.


به گزارش ایزو وب به نقل از ایسنا، طبق اعلام سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران(ایمیدرو)، وجیه الله جعفری، در نشست بررسی عملکرد طرح توسعه صنعت گوهرسنگ کشور ضمن تاکید بر اهمیت اشتغال زایی این طرح و لزوم استفاده از پتانسیل فعالان بخش خصوصی و حوزه های پایین دست بمنظور همفکری در توسعه بخش گوهرسنگ کشور، اظهار داشت: اشتغال زایی در این طرح از اهمیت ویژه ای برخورداراست و در امتداد آن با سطح بندی آموزش می توان سبب ارتقاء دانش و ایجاد انگیزه برای توسعه حوزه گوهرسنگ کشور شد.
رئیس هیأت عامل ایمیدرو اشاره کرد: جذب سرمایه گذاری بخش خصوصی در این عرصه را بایستی مد نظر قرار داد و در این راستا، اعطای تسهیلات و مشوق ها به سرمایه گذاران و پشتیبانی از آنها با تضمین بازار، نقش خودرا در بسترسازی توسعه این بخش ایفا نماییم.
در ادامه جمشید ملارحمان- عضو هیأت عامل ایمیدرو- نیز در این جلسه بر اهمیت پیشتازی و راهبردی بودن طرح توسعه صنعت گوهرسنگ کشور تاکید کرده و اظهار داشت: استفاده از تجهیزات، تکنولوژی و نوع فرآوری متناسب با کشورهای پیشرو در این عرصه می تواند زمینه پیشرفت و حضور بیشتر در بازارهای بین المللی را فراهم کند؛ بدین جهت ایجاد مراکز نوآوری و توسعه گوهرسنگ های فوق مدرن نیز می تواند زمینه رقابت در رده جهانی این حوزه را فراهم آورد.
حسام مقدم علی- معاون طرح های توسعه معدن و صنایع معدنی ایمیدرو- نیز اشاره کرد: برگزاری اولین همایش گوهرسنگ کشور دستاورهای مطلوبی به همراه داشت. این چنین رویدادهایی می تواند در سطح بندی و ارتقا دانش بوسیله ایجاد رقابت در میان فعالان این حوزه موثر بوده و نیز زمینه اشتغال زایی را فراهم آورد. اطلاع رسانی کارهای انجام شده، درحال اجرا و پتانسیل های این حوزه به سرمایه گذاران نیز حائز اهمیت می باشد.
ابومحمد هاشمی- مجری طرح توسعه صنعت گوهر سنگ کشور- هم در ادامه ضمن ارائه گزارش عملکرد این طرح طی یکسال گذشته، تصریح کرد: دوره های آموزشی که در کشور درحال برگزاری هستند تاثیر به سزایی در اشتغال زایی علاقمندان به این حوزه و ارتقا دانش آنها داشته است. طبق برنامه زمانبندی و قرارداد منعقد شده با سازمان فنی و حرفه ای کشور فاز اول آموزش در هشت استان خراسان جنوبی، خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، گلستان، کرمان، همدان، سمنان و کرمانشاه به پایان رسیده است که بر اساس گزارش سازمان فنی و حرفه ای تعداد ۲۷۲ کارآموز در این دوره شرکت کرده و موفق به گذراندن این دوره شده اند.
وی ادامه داد: در مرحله دوم استانهای اصفهان، فارس، کردستان، مازندران، قم، خوزستان و بوشهر درحال برنامه ریزی جهت برگزاری دوره طبق برنامه زمانبدی هستند که طبق برآورد و پیش بینی انجام شده تا آخر سال ۱۴۰۱ تعداد حدود ۷۰۰ نفر در این دوره ها شرکت خواهند کرد. یکی از نقاط قابل توجه استقبال در بعضی شهرستان ها همچون همدان (دو دوره)، گناباد (پنج دوره)، کرمانشاه (دودوره)، کرمان (سه دوره)، و گرگان (چهار دوره) است. این امر جزو پتانسیل بالای گوهرسنگ در این مناطق به شمار می آید که لازم است در برنامه ریزی های آتی این امر بیشتر مدنظر قرارگیرد.
در نهایت سمیه خلوصی-مدیر برنامه ریزی و نظارت راهبردی ایمیدرو- ضمن تاکید بر اهمیت توسعه بازار در این عرصه به بررسی روش های توسعه بازار و تولید محصولات رقابت پذیر در سطح جهانی پرداخت.
همین طور مباحثی در زمینه های اکتشاف، برندسازی، اشتغال زایی، آموزش، تضمین بازار، جذب سرمایه گذار، استفاده از تسهیلات و مشوق ها، قوانین صادرات و واردات نیز در این جلسه مورد بحث و بررسی قرارگرفت.



1401/07/25
23:18:12
5.0 / 5
296
تگهای خبر: آموزش , بازار , تجهیزات , تكنولوژی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۲
ایزو وب
ISO Web