نماینده ولی فقیه در استان مركزی:

واگذاری های ناموفق صنایع بزرگی را در استان مرکزی به رکود کشاند

واگذاری های ناموفق صنایع بزرگی را در استان مرکزی به رکود کشاند

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی اظهار داشت: متأسفانه واگذاری هایی که در جهت اصل ۴۴ در استان مرکزی انجام شد موفق نبود و برخی از صنایع بزرگ استان با سوء مدیریت ها به رکود کشیده شد.



به گزارش ایزو وب به نقل از مهر، آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی ظهر شنبه در آئین رزمایش کمک مؤمنانه ضمن اشاره به این که از آغاز رزمایش کمک مؤمنانه در اردیبهشت ماه سال قبل تابحال حدود ۳۶۰ هزار بسته معیشتی در استان توزیع شده که افتخاری بزرگ به حساب می آید، اظهار نمود: بیشتر از ۶۰۰ طلبه استان مرکزی در فرایند کفن ودفن متوفیان کرونایی مشارکت داشتند و شمار قابل توجهی هم از این قشر با حضور در مراکز درمانی، در کنار کادر درمان برای رسیدگی به بیماران کرونایی حضور داشتند.
وی افزود: بسیج سازندگی نماد اخلاص و کار برای خدا است و اقدامات این نهاد انقلابی در محرومیت زدایی و مقابله با فقر ستودنی است، ضمن این که باید توجه داشت که توانمندسازی افراد و کمک برای روی پا ایستادن محرومان هدف اصلی برنامه های حمایتی باشد.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی تصریح کرد: پشتیبانی از زنان سرپرست خانوار و در مجموع سه دهک جامعه باید بیشتر از پیش مورد توجه قرار گیرد و در این رهگذر باید از حمایت های خیران هم بهره برد تا عدالت اجتماعی در جامعه محقق شود.
دری نجف آبادی با تکیه بر این که مدیریت منابع ارزی، بودجه ای و منابع بانکی از اولویت های مهم کشور در راه پیشرفت است، اظهار داشت: مسؤلان امر باید توجه داشته باشند تا ارز حاصل از صادرات تا سنت آخر به کشور وارد شود نه این که افراد با این منابع پرارزش در کشورهای همسایه بیشتر از ۷۰ هزار واحد آپارتمان خریداری کنند. مشکلات ارزی حل نخواهد شد.
امام جمعه اراک افزود: منابع بودجه ای کشور هم باید به قطره چکانی و با نظارت گسترده نهادهای مسئول در راه توسعه کشور هزینه شود و از اسراف در تمامی لایه های مدیریتی به شدت پرهیز شود.
دری نجف آبادی اظهار داشت: مدیریت منابع در سطح کلان کشور گام نخست عدالت اجتماعی است و منابع بانکی کشور هم باید در راه پشتیبانی از تولید و صادرات بکار گرفته شود.
وی افزود: متأسفانه واگذاری های اصل ۴۴ قانون اساسی در استان مرکزی ناموفق بوده است و صنایع بزرگی همچون هپکو و آذرآب اراک پس از واگذاری با سو مدیریت ها به رکود کشیده شدند که می طلبد دولت جدید نسبت به راه اندازی این واحدهای تولید توجه ویژه داشته باشد.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی در انتها بیان نمود: ارزش افزوده تولید و کالای نهایی با خام فروشی غیر قابل مقایسه است و ارزش افزوده تولید حداقل پنج برابر کالاهایی همچون فولاد است، ازاین رو تمام ظرفیت مالی کشور باید در راه پشتیبانی از تولید بکار گرفته شود چون که تنها در این صورت میتوان مشکلات اشتغال و اقتصادی را مرتفع کرد.

1400/07/03
20:22:38
5.0 / 5
496
تگهای خبر: اقتصاد , بانك , توسعه , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
ایزو وب
ISO Web