فعالان اقتصادی تا آخر شهریور مالیات نمی دهند؟

فعالان اقتصادی تا آخر شهریور مالیات نمی دهند؟

رئیس اتاق بازرگانی ایران در نامه ای به رئیس جمهوری، یک درخواست مالیاتی جدید از جانب فعالان اقتصادی را بیان نمود.


به گزارش ایزو وب به نقل از ایسنا، در حدود ۱۶ ماهی که از ورود رسمی کرونا به ایران می گذرد، خیلی از کسب و کارهای کوچک و بزرگ، صدمه های فراوانی دیده اند.
صرف نظر از کاهش جدی فعالیت در حوزه خدمات که هنوز معلوم نیست چه زمانی امکان از سرگیری باردیگر فعالیت هایشان را دارند، در پنج پیک کرونایی، دولت مجبور شده نسبت به ممنوع یا محدود کردن فعالیتهای خیلی از بنگاه های اقتصادی حکم دهد که همین شیوه چه بر روی صاحبان بنگاه ها و چه بر روی شاغلان تاثیرات منفی جدی گذاشته است.
با وجود آنکه در ماه های گذشته سعی شده با عرضه تسهیلاتی به بنگاه های اقتصادی چه از راه بانک ها و چه از راه تمهیل در حوزه هایی مانند مالیات و تأمین اجتماعی، شرایط قدری برای آنها بهبود یابد اما در عمل همچنان مشکلات زیادی بر جای خود مانده تا جایی که رئیس اتاق بازرگانی ایران بر آن داشته تا در نامه ای خطاب به رئیس جمهوری، از او مهلتی جدید در حوزه مالیات ستانی را درخواست کند.
غلامحسین شافعی در نامه ای خطاب به حسن روحانی، از او خواسته مهلت قانونی عرضه اظهارنامه اشخاص حقوقی تا آخر شهریورماه سال جاری تمدید شود.
در بخشی از این نامه آمده: فعالان اقتصادی بخش خصوصی کشور که با مشکلات بزرگی همچون تحریم های ظالمانه بین المللی مواجه بوده اند، از سال ۱۳۹۹ با چالش شیوع بیماری همه گیر کرونا هم روبرو شده اند. واحدهای تولیدی و خدماتی کشور در اثر شیوع بیماری مزبور به دفعات در جهت اجرایی شدن مصوبات ستاد ملی مقاله با کرونا، حفظ سلامتی نیروی انسانی خود و قطع زنجیره شیوع بیماری مبادرت به تعطیلی بنگاه های اقتصادی و یا کاهش نیروی انسانی حاضر در محل کار و تبع آن کاهش ظرفیت تولید کردند.
رئیس اتاق ایران در این نامه تصریح کرده که تعطیلی ها و کاهش ظرفیت تولید منجر به کاهش شدید درآمد فعالان اقتصادی، افزایش هزینه ها و همینطور عدم امکان ایفای بموقع تعهدات اداری و مالی بنگاه های اقتصادی شده است.




منبع:

1400/04/19
11:15:32
5.0 / 5
538
تگهای خبر: اقتصاد , بانك , تولید , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۵
ایزو وب
ISO Web