خواسته كارگران تعیین دستمزدی واقعی است

خواسته كارگران تعیین دستمزدی واقعی است

به گزارش ایزو وب نایب رییس كانون عالی انجمن های صنفی كارگران با اشاره به اینكه منكر مشكلات كارفرمایان و افزایش هزینه های آنان نیستیم، اظهار داشت: همانطور كه هزینه های كارفرمایان افزایش یافته هزینه سبد معیشت كارگران هم بالا رفته است بنابراین شورایعالی كار باید با در نظر گرفتن واقعیتهای روز جامعه دستمزد كارگران را تعیین كند.



سید ابوالفضل اشرف منصوری ـ در گفتگو با ایسنا، با تاكید بر تعیین مزدی شایسته برای كارگران اظهار داشت: تعیین حقوق و دستمزد همچون روال سالهای گذشته و بر مبنای تاكید قانون در شورایعالی كار صورت می پذیرد و افزایش حقوق كارگر باید مصوبه شورایعالی كار را داشته باشد.

وی افزود: متاسفانه افزایش قیمت برخی كالاها زندگی كارگران را به شدت تحت تأثیر قرار می دهد. شاید تولید كننده بتواند هر لحظه و زمان محصولاتش را به تناسب افزایش نرخ بنزین یا هزینه حمل و نقل افزایش بدهد ولی هرگونه افزایش در حقوق و دستمزد كارگران باید از مجرای شورایعالی كار و در انتهای سال صورت گیرد بنابراین شورایعالی كار باید با در نظر گرفتن واقعیتهای روز جامعه دستمزد كارگران را تعیین كند.

نایب رئیس كانون عالی انجمن های صنفی كارگران درباره طرح مباحثی همچون تأثیر دستمزد در قیمت تمام شده تولید كه گاها در زمان تعیین دستمزد از جانب كارفرمایان مطرح می شود، اظهار داشت: در بحث سهم دستمزد در قیمت تمام شده باید واقع بینانه نگاه نماییم. اعداد ۱۰ درصد و ۱۵ درصدی كه گاها در این حوزه مطرح می شود شاید محاسباتش درست درآید ولی كارگران از یكسو با نبود امنیت شغلی دست و پنجه نرم می كنند و از جانب دیگر نگران تامین مایحتاج روزانه خود و خانواده هایشان هستند.

بیكاری و نبود امنیت شغلی، بزرگترین تهدید كارگران

وی معضل بیكاری و نبود امنیت شغلی را تهدیدی برای كارگران دانست و اظهار داشت: متاسفانه گاها می بینیم كارگرانی كه سال ۱۳۹۸ مشغول كار شده اند با كارفرما توافق كرده اند كه مابه التفاوت حقوق سال ۱۳۹۸ را كه شورایعالی كار مصوب كرده نگیرند تا سركار بمانند و خانه نشین نشوند در حالیكه این ظلم آشكار به كارگر است كه برای حفظ شغل و بیكار نشدن، او را از حقوق قانونی اش محروم می نماییم.

اشرف منصوری در انتها با اشاره به افزایش رقم هزینه سبد معیشت خانوارهای كارگری، اظهار داشت: نمی توانیم منكر مشكلات كارفرمایان شویم و از آنها انتقاد نماییم كه چرا قیمت محصولاتشان را می افزایند. بدهكاری، پرداخت اقساط وام، نبود نقدینگی و افزایش قیمت مواد اولیه همگی دست به دست هم می دهد و كارفرما و بنگاه را گرفتار ورشكستگی و كارگران را بیكار می كند ولی همانطور كه هزینه های كارفرمایان افزایش یافته هزینه سبد معیشت كارگران هم بالا رفته است بنابراین انتظار داریم در شورایعالی كار با درنظر گرفتن این مسئله به سمت واقعی كردن دستمزد كارگران برویم.

به گزارش ایزو وب به نقل از ایسنا، اعضای كمیته دستمزد شورایعالی كار سال قبل رقم هزینه سبد معیشت كارگران را با استناد به گزارش مراجع رسمی آماری و بررسی های میدانی سه میلیون و ۷۶۰ هزار تومان تعیین كردند.




1398/10/10
12:24:06
5.0 / 5
1408
تگهای خبر: تولید , زندگی , قیمت , كالا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۲
ایزو وب
ISO Web