رشد ۶۱ درصدی صادرات كفش در سال ۹۷
به گزارش ایزو وب مدیركل دفتر صنایع نساجی و پوشاك وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) از آغاز راه اندازی دو شهرك تخصصی در بخش صنعت كفش در قم و آذربایجان شرقی و همینطور برنامه ریزی برای تامین منابع تاسیس شهرك تخصصی در شهر تبریز اطلاع داد و اعلام نمود ك هم اكنون واردات پوست سنگین از خیلی از كشورها مجاز شده است.
به گزارش ایزو وب به نقل از ایسنا، امروز (دوشنبه) مراسم افتتاحیه ششمین نمایشگاه بین المللی كیف، كفش، چرم و صنایع وابسته با حضور سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت)، مدیركل دفتر صنایع نساجی و پوشاك وزارت صمت، بعضی از نمایندگان مجلس، تعدادی از تولیدكنندگان صنایع چرم، كیف و كفش و تعدادی از میهمانان از كشورهای ایتالیا، روسیه و عراق در محل نمایشگاه بین المللی تهران برگزار گردید.
در این مراسم افسانه محرابی - مدیركل دفتر صنایع نساجی و پوشاك وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) - سال قبل را سال سختی برای تولیدكنندگان توصیف كرد و اظهار داشت: با وجود افزایش نرخ ارز، مشكلات تامین مواد اولیه و كاهش نقدینگی پارسال شاهد رشد تولید و صادرات كفش بودیم.
وی ادامه داد: میزان صادرات در سال ۱۳۹۶ معادله ۹۲ میلیون دلار و پارسال حدود ۱۱۵ میلیون دلار بوده كه نشان دهنده رشد ۲۵ درصدی ارزش صادرات در صنعت كفش است.
این مقام مسئول همینطور از افزایش ۶۱ درصدی وزن صادرات كفش پارسال نسبت به سال ۱۳۹۶ اطلاع داد و ابراز امیدواری كرد كه صنعت كفش به سمت تولیدات رقابت پذیر و صادرات محور حركت نماید.
محرابی با اشاره به تأثیر ممنوعیت واردات كفش بر بهبود كار تولیدكنندگان كه از تاریخ سی ویكم خرداد سال قبل اعمال شد، از افزایش ظرفیت ۶۰ میلیون زوج كفش امسال اطلاع داد.
او همینطور با اشاره به اهمیت تاسیس شهرك های تخصصی صنعت كفش، خاطرنشان كرد: حدود ۹۵ درصد واحدهای تولید كفش و صنایع چرم، كوچك و متوسط هستند كه باید در راستایی كاهش قیمت تمام شده، ارتقا كیفی و صادرات ساماندهی شوند.
به قول مدیركل دفتر صنایع نساجی و پوشاك وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) هم اكنون راه اندازی دو شهرك تخصصی در بخش صنعت كفش در قم و آذربایجان شرقی شروع شده و منابع تاسیس شهرك تخصصی در شهر تبریز هم مقرر است از محل تسهیلات صندوق روستایی تامین گردد.
واردات پوست سنگین از خیلی از كشورها مجاز شد
محرابی در ادامه وضعیت تامین پوست سبك در كشور را خوب توصیف كرد و اظهار داشت: ایران در بخش پوست گوسفندی رتبه ۴ و در بخش پوست بزی رتبه ۷ را دارد، اما برای تامین پوست گاوی به واردات نیاز داریم كه در این زمینه جلسات گوناگونی با سازمان دامپزشكی كشور برگزار شده است و هم اكنون واردات پوست سنگین از خیلی از كشورها مجاز شده است.
به گزارش ایزو وب به نقل از ایسنا، خرداد ماه امسال نایب رییس انجمن صنایع چرم ایران با اشاره به جاری بودن گفت وگوهایی بین این انجمن و سازمان دامپزشكی كشور، استانداردهای این سازمان در زمینه واردات پوست را غیرمنطقی خوانده و گفته بود كه هنوز تصمیم نهایی درباره واردات پوست از كشورهای همسایه اتخاذ نشده و سختگیری های سازمان دامپزشكی در زمینه اجازه واردات پوست به كشور سبب شده كه پوست كشورهای عراق، آذربایجان و ارمنستان به كشورهای دیگر صادر شود.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب