دبیر انجمن تولیدكنندگان آب معدنی هشدار داد:
مراقب افزایش قیمت آب معدنی در آستانه افزایش تقاضا باشید!
به گزارش ایزو وب دبیر انجمن تولیدكنندگان و صادركنندگان آب های معدنی و آشامیدنی ایران اعلام نمود كه تا آخر فروردین ماه هیچگونه افزایش قیمتی در بخش آب معدنی اتفاق نمی افتد تا وضعیت همه مولفه های اثرگذار در قیمت این محصول مشخص شود.
پیمان فروهر در گفتگو با ایسنا، با اشاره به اینكه از بین مولفه هایی كه سبب افزایش قیمت می شود، تنها افزایش حقوق و دستمزد مشخص است، از وضعیت قیمت آب معدنی امسال اظهار بی اطلاعی كرد و اظهار داشت كه به علت جلوگیری از ایجاد التهاب پس از تعطیلات نوروز و مشخص شدن سایر مؤلفه های تأثیرگذار در تولید و قیمت گذاری، انجمن تا آخر فروردین هیچ اقدامی برای افزایش قیمت نخواهد كرد.
وی ضمن ابراز امیدواری نسبت به ثبات قیمت ها، خاطرنشان كرد: اما نشانه ها حاكی از این است كه امسال در همه بخش های تولید تورم خواهیم داشت.
تغییر فصل و آغاز حضور دلالان در عرصه پتروشیمی!
فروهر در ادامه با اشاره به اینكه در فصل پاییز و زمستان معمولاً تولید و عرضه صنعت محصولات نوشیدنی و آشامیدنی بیشتر از ۵۰ درصد افت می كند، اظهار داشت: از سوی دیگر كاهش تولید در این صنعت منجر به كاهش تقاضای مواد اولیه شده است؛ ازاین رو در ماه های اخیر شاهد بروز بحران افزایش قیمت مواد اولیه نبودیم و دلالانی كه سبب افزایش قیمت مواد اولیه این صنعت شده بودند، پول خویش را از این بخش خارج كردند تا در بازارهای جذاب تر سرمایه گذاری كنند.
وی ادامه داد: با توجه اینكه تنها یك تولیدكننده مواد اولیه ساخت بطری یعنی پتروشیمی شهید تندگویان در كشور وجود دارد، پیش بینی می شود كه با ورود به رونق فصلی كه از فروردین آغاز می شود، بحران های تأمین مواد اولیه باردیگر ظاهر شود.
به قول فروهر در ماه های گذشته در صنعت آب معدنی التهابی رخ نداد، اما از اواخر اسفند ماه كه سیگنال های ورود به رونق فصلی دیده می شود، التهاب باردیگر آغاز شد و قیمت مواد اولیه رشد عجیبی داشت و به حدود ۲۶، ۶۰۰ تومان رسیده و به دنبال آن عرضه مواد اولیه برای چند روز افزایش یافت كه خود محل ابهام است؛ این در شرایطی است كه پیش بینی می شد این افزایش قیمت در اردیبهشت یا خرداد امسال اتفاق بیافتد.
دبیر انجمن تولیدكنندگان و صادركنندگان آب های معدنی و آشامیدنی ایران همینطور از انجام مكاتباتی با وزیر صنعت، معدن و تجارت (صمت) در ماه های گذشته اطلاع داد كه طی آن نسبت به تكرار اتفاقات سال قبل و افزایش قیمت مواد اولیه كه در سال ۱۳۹۷ به حدود ۲۷ هزار تومان هم رسیده بود، اخطار داده شده است.
مقصر اصلی كیست؟
فروهر در ادامه همه مولفه ها همچون سیاست گذاران، ناظران و دلالان را مقصر بروز مشكلات در صنعت آب معدنی دانست و اظهار نمود: مجموعه ای از عوامل سبب ایجاد وضعیت فعلی است و انگشت افترا ما به هیچ عنوان به سمت یك نفر نیست.
وی با اشاره به اینكه پتروشیمی ها می توانند سیاستگذاری بر قیمت و عرضه در بورس را به نفع تولید تعدیل كنند، خاطرنشان كرد: تولیدكنندگان و صادركنندگان آب های معدنی و آشامیدنی همواره از وزارت صمت خواسته اند كه بعنوان متولی در سیاست ها تجدیدنظر و نظارت ها را عمیق تر كند كه تابحال این اتفاق نیافتاده است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب