پتروشیمی ها برای كفش سازان دردسرساز شدند
ایزو وب: عضو هیات مدیره جامعه صنعت كفش ایران درخواست نمود كه سیاست توزیع قطره چكانی توسط پتروشیمی ها جهت تامین مواد اولیه در بورس كالا در پیش گرفته نشود و تامین نیاز تولیدكنندگان بر صادرات در اولویت قرار گیرد.
علی لشگری در گفت وگو با ایسنا، با تاكید بر این كه پتروشیمی ها امسال نباید سیاست قطره چكانی را در بورس كالا در پیش گیرند، اظهار نمود: انتظار داریم پس از توجه دولت به ساماندهی نرخ ارز، بورس كالا و شركت صنایع پتروشیمی دقت لازم را برای كنترل عرضه پتروشیمی های در دستور كار قرار دهند.
وی ادامه داد: اگر كنترل توزیع در دستور كار قرار نگیرد و به صورت مستمر مواد اولیه لازم تامین نشود با مشكلاتی در حوزه صنعت كفش و چرم روبرو خواهیم شد.
عضو هیات مدیره جامعه صنعت كفش ایران با بیان این كه نگرانی فعالان صنعت كفش و چرم بالا رفتن قیمت مواد اولیه در بورس كالاست، اظهار نمود: اگر مدیریت عرضه و توزیع مواد اولیه با استفاده از پتروشیمی ها مدنظر قرار نگیرد و سیاست قطره چكانی در پیش گرفته شود به صورت حتم با بالارفتن میزان تقاضا و افزایش قیمت روبه رو خواهیم بود.
لشگری اضافه كرد: بالارفتن قیمت مواد اولیه باعث تولید مشكل برای صنایع تكمیلی و پایین دستی نظیر صنعت كفش و چرم می گردد و در ادامه مسیر تولید كنندگان را با مشكل روبه رو خواهد نمود.
وی با اشاره به این كه عمده مواد اولیه مورد نیاز صنعت كفش با استفاده از پتروشیمی ها و در داخل كشور تامین می شود، تصریح كرد: بخشی از مواد اولیه مورد نیاز صنعت كفش هم با استفاده از واردات تامین می گردد كه مربوط به بخش زیره كفش است و با عنایت به لحاظ دلار ۴۲۰۰ تومانی برای واردكنندگان نگرانی چندانی در این رابطه وجود ندارد.
دبیر كل جامعه صنعت كفش ایران با بیان این كه انتظار داریم پتروشیمی ها صنایع پایین دستی و تكمیلی كشور را نسبت به مقوله صادرات در اولویت كار قرار دهند، اظهار داشت: ما پیشنهاد خویش را به شركت صنایع پتروشیمی و بورس كالا عرضه كرده ایم تا مراقب وضعیت عرضه و قیمت گذاری باشند و سیاست قطره چكانی را در بخش توزیع كنار بگذارند.
لشگری با تاكید بر این كه نباید با سرنوشت اشتغال بوجود آمده در حوزه صنعت كفش بازی كرد، ادامه داد: میزان عرضه، لحاظ مناسب قیمت پایه، كنترل فضای رقابتی و مدیریت قیمت معامله شده در بورس كالا نسبت به قیمت پایه همچون مسائلی است كه باید به آن توجه گردد.
گفتنی است؛ صنعت كفش ایران اشتغالی معادل ۵۰۰ هزار نفر دارد كه با افزایش ظرفیت ها می توان آن را تا دو برابر افزایش داد. حال با عنایت به تعیین قیمت ۴۲۰۰ تومانی برای واردكنندگان بخشی از نگرانی ها در ارتباط با تامین مواد اولیه زیره كفش برطرف شده، اما همچنان تولید كنندگان نگران چگونگی عرضه مواد اولیه توسط پتروشیمی ها در بورس كالا هستند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب