در هفته منتهی به ۳۱فروردین؛
قیمت چهار گروه موادخوراكی ثابت ماند، افزایش قیمت مرغ و چای
ایزو وب: گزارش خُرده فروشی مواد خوراكی را برای هفته منتهی به ۳۱ فروردین ماه سال جاری منتشر گردید كه بر این اساس نرخ چهار گروه مواد خوراكی ثابت، قیمت چهار گروه كاهش و نرخ سه گروه دیگر افزایش پیدا كرد.
به گزارش ایزو وب به نقل از بانك مركزی، بر همین مبنا نرخ لبنیات، برنج، گوشت قرمز و قند و شكر نسبت به هفته پیش از آن ثابت اما نرخ تخم مرغ ۳.۹ درصد، حبوب ۰.۳ درصد، میوه های تازه ۱.۱ و سبزی های تازه ۲.۵ درصد كاهش پیدا كرد. همینطور نرخ گوشت مرغ ۲.۱ درصد، چای ۲.۵ درصد و روغن نباتی ۰.۱ درصد افزایش داشته است. لبنیات و تخم مرغ در هفته مورد گزارش، در گروه لبنیات بهای پنیر غیر پاستوریزه نسبت به هفته قبل معادل ۰.۲ درصد افزایش داشت و قیمت سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود. بهای تخم مرغ معادل ۳.۹ درصد كاهش پیدا كرد و شانه ای ۱۲۶ هزار تا ۱۵۰ هزار ریال فروش می رفت.
برنج و حبوب
در این هفته در گروه برنج، قیمت برنج داخله درجه یك ثابت بود و بهای برنج داخله درجه دو معادل ۰.۳ درصد افزایش داشت. در گروه حبوب قیمت نخود بدون تغییر بود و بهای سایر اقلام بین ۰.۲ درصد تا ۰.۷ درصد كاهش پیدا كرد.
میوه ها و سبزی های تازه
در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری اقلام میوه و سبزی تازه كه تعدادی از آنها از نظر كیفی در مقایسه با سایر میوه فروشی ها متفاوت بودند، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و تره بار عرضه می شد.
میوه فروشی های سطح شهر اقلام میوه و سبزی تازه را عرضه می كردند كه در گروه میوه های تازه بهای سیب قرمز معادل ۴.۷ درصد، سیب زرد ۱.۲ درصد، پرتقال درچه یك ۲ درصد و نارنگی ۳.۲ درصد افزایش ولی بهای سایر اقلام بین ۱.۳ درصد تا ۱۳.۶ درصد كاهش داشت. در گروه سبزی های تازه قیمت سیب زمینی معادل ۴.۵ درصد افزایش ولی بهای سایر اقلام بین ۰.۸ درصد تا ۵.۹ درصد كاهش پیدا كرد.
گوشت قرمز و گوشت مرغ
در هفته مورد گزارش بهای گوشت مرغ معادل ۲.۱ درصد افزایش داشت. بهای گوشت گوسفند و گوشت تازه گاو و گوساله ثابت بود.
قند، شكر، چای و روغن نباتی
در این هفته قیمت قند، شكر و انواع روغن نباتی جامد ثابت بود و بهای چای خارجی معادل ۲.۵ درصد و روغن نباتی مایع ۰.۱ درصد افزایش پیدا كرد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب