اختصاص 369 میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت های کشاورزی مازندران
ایزو وب: استاندار مازندران از اختصاص بالاتر از 369 میلیارد تومان برای اجرای طرح های در رابطه با توسعه زیرساخت های کشاورزی آگاهی داد.
به گزارش ایزو وب به نقل از خبر آنلاین از مازندران، مهدی یونسی ضمن اشاره به اهمیت زیرساخت های کشاورزی در توسعه اقتصادی روستاها اظهار داشت: فراهم کردن دسترسی مناسب به اراضی کشاورزی و بهبود زیرساخت های تأمین و انتقال آب، از الزامات پشتیبانی از فعالیت کشاورزان و افزایش راندمان در قسمت کشاورزی است.
وی اضافه کرد: در این راستا، برای راه اندازی ۶۰ کیلومتر جاده بین مزارع، ۳۱ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان اعتبار تخصیص یافته است. همینطور برای لایروبی و احیای ۶۵ آب بندان، ۱۶۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان اعتبار اختصاص یافته است.
یونسی ضمن اشاره به اهمیت مدیریت منابع آب کشاورزی تصریح کرد: برای اجرای طرح های راه اندازی، تکمیل و بهسازی کانال های آبرسانی کشاورزی و انتقال آب با لوله هم ۱۷۱ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان اعتبار تخصیص یافته است.
وی تاکید کرد: توسعه زیرساخت های کشاورزی باید در کنار سایر برنامه های عمرانی روستاها دنبال شود؛ چونکه بهبود راه های دسترسی، ساماندهی منابع آب و ارتقاء شبکه های انتقال آب می تواند به پایداری تولید و تقویت اقتصاد روستایی کمک نماید.
استاندار مازندران از اجرای ۱۳۳ طرح آبرسانی روستایی با اعتباری بالغ بر ۲ هزار میلیارد تومان طی دو سال گذشته اطلاع داد و اظهار داشت: اصلاح و توسعه شبکه، راه اندازی خطوط انتقال، تجهیز چاه ها و افزایش ظرفیت تأمین آب از محورهای مهم این اقدامات بوده است.
یونسی ضمن اشاره به اهمیت تأمین پایدار آب آشامیدنی در مناطق روستایی اظهار داشت: هم اکنون یک هزار و ۷۹۱ روستا با جمعیتی بیشتر از یک میلیون و ۳۷ هزار نفر تحت پوشش خدمات آب روستایی قرار دارند و تعداد مشترکان آب روستایی استان به ۵۵۲ هزار و ۲۶۸ مشترک رسیده است.
وی اضافه کرد: زیرساخت های موجود آب روستایی مازندران شامل حدود ۱۸۹ هزار و ۹۹۶ مترمکعب مخزن در مدار بهره برداری، 3000 و ۱۳۱ کیلومتر خط انتقال و ۱۳ هزار و ۱۳۹ کیلومتر شبکه توزیع آب است. همینطور ۵۸۹ ایستگاه پمپاژ با ظرفیت مجموع ۷ هزار و ۳۴ لیتر بر ثانیه در این بخش فعالیت می نمایند.
مقام عالی دولت در مازندران اضافه کرد: طی دو سال اخیر، ۳۸ هزار و ۶۷۲ انشعاب آب واگذار شده و عملیات اصلاح شبکه، توسعه شبکه، اصلاح و راه اندازی خطوط انتقال، حفر و تجهیز چاه ها، بهسازی منابع موجود و راه اندازی ایستگاههای پمپاژ در دستور کار قرار گرفته است.
یونسی ضمن اشاره به اجرای ۱۳۳ طرح آبرسانی با اعتبار ۲ هزار و ۵ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان تصریح کرد: اصلاح و توسعه زیرساخت ها و افزایش پایداری شبکه از الزامات تأمین آب آشامیدنی روستاهاست و باید همزمان با اجرای طرح های جدید، نگهداری و نوسازی شبکه های موجود هم مورد توجه قرار گیرد.
وی اضافه کرد: بخشی از شبکه های آب روستایی استان فرسوده است و برنامه ریزی برای اصلاح این زیرساخت ها در کنار توسعه ظرفیت تأمین و انتقال آب، اهمیت ویژه ای دارد.
به اجمال، به گزارش ایزو وب به نقل از خبر آنلاین از مازندران، مهدی یونسی ضمن اشاره به اهمیت زیرساخت های کشاورزی در توسعه اقتصادی روستاها گفت: فراهم کردن دسترسی مناسب به اراضی کشاورزی و بهبود زیرساخت های تامین و انتقال آب، از الزامات پشتیبانی از فعالیت کشاورزان و افزایش راندمان در قسمت کشاورزی است. همین طور ۵۸۹ ایستگاه پمپاژ با ظرفیت مجموع ۷ هزار و ۳۴ لیتر بر ثانیه در این بخش فعالیت می کنند.
منبع: ایزو وب
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب