مدیر كل هماهنگی امور اقتصادی استانداری عنوان كرد:

تشکیل کمیته اقدام مشترک برای نظارت بر بازار خوزستان

تشکیل کمیته اقدام مشترک برای نظارت بر بازار خوزستان

به گزارش ایزو وب خوزستان مدیر کل هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان اظهار داشت: کمیته اقدام مشترک با دبیری تعزیرات حکومتی برای نظارت و بازرسی از واحدهای صنفی تشکیل شده است تا از گرانفروشی های بی جهت و احیانا مواردی مانند احتکار جلوگیری شود و مشکلی به وجود نیاید.



سید سعید حسینی نژاد در حاشیه جلسه تنظیم بازار که امروز، ۹ اسفندماه در محل معاونت امور اقتصادی استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار نمود: جلسات تنظیم بازار به صورت هفتگی و در بعضی موارد و به فراخور موضوع، به صورت کارشناسی و تخصصی دو بار در هفته برای پایش، رصد، تأمین بازار، توزیع و نظارت بر کالاهای اساسی برگزار می گردند.

وی اضافه کرد: با عنایت به نزدیک شدن به ایام پایانی سال باید کارها به صورت فشرده تر پیگیری شود تا ان شالله در تأمین و توزیع کالاهای اساسی مشکلی به وجود نیاید.

به گزارش ایزو وب به نقل از ایسنا، حسینی نژاد خاطرنشان کرد: همزمان با این موضوع، نظارت بر قیمت ها و توزیع بسیار حائز اهمیت می باشد تا این موضوعات به خوبی اتفاق بیافتند و کالاها به دست مصرف کننده واقعی برسد. بحث دیگر این جلسه در ارتباط با این بود که توزیع جغرافیایی در خوزستان توسط دستگاههای متولی مناسب باشد و همه نقاط شهرستان ها را پوشش دهیم.

مدیر کل هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان اظهار داشت: از اتاق اصناف درخواست کردیم تا عاملین توزیع را در همه نقاط شناسایی کرده تا بتوانند از سهمیه هایی که وجود دارد استفاده کنند.

وی ضمن اشاره به سامانه بازرگام اظهار داشت: این سامانه توسط وزارت جهاد کشاورزی راه اندازی شده که متولی آن، جهاد کشاورزی و دستگاههای متناظر در استان ها هستند. تأمین کالاهای این سامانه توسط سازمان جهاد کشاورزی و نظارت بر این شبکه توزیع را تعاون روستایی بر عهده دارد.

حسینی نژاد اضافه کرد: این سامانه اخیرا راه اندازی شده و فقط در مراکز استان ها فعال است و درحال رسیدن به بلوغ است. همینطور باید بر آن و بر تأمین بموقع کالاها در آن نظارت شود. ان شالله مردم از این سامانه استفاده کنند و درصورتیکه این پلاتفرم بتواند با توزیع فیزیکی رقابت کند، می تواند گام موثری در توزیع و به دست مردم رساندن کالاها داشته باشد.

مدیر کل هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان ضمن اشاره به این که آمادگی حل مشکلات میان دستگاهی را داریم، بیان نمود: برای مرغ منجمد در این سامانه، سهمیه ای جدا گانه در نظر گرفته شده است و بعضی از اقلام دیگر مانند برنج هم به همین صورت است.

وی در مورد تأمین میوه شب عید افزود: میوه با عنایت به میزان مصرف سال گذشته، برآورد شد و تعاون روستایی مبادرت به خرید و حمل این میوه ها کرده و میوه سیب در سردخانه های خوزستان قرار گرفته است و نخستین محموله پرتقال هم در روز گذشته به مقصد استان، بارگیری شده است.

حسینی نژاد اضافه کرد: ان شالله در ایام پایانی سال جاری، توزیع میوه شب عید در سرتاسر نقاط استان توسط شبکه تعاون روستایی صورت می گیرد. تاکید کردیم که توزیع به صورت مناسب صورت گیرد و تعداد نقاط عرضه هم زیاد باشد تا همه مردم بتوانند از این میوه ها استفاده کنند.

مدیر کل هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان در مورد تأمین برنج اظهارکرد: هم اکنون برنج دولتی، برنج محلی استان و برنج های دیگر استان ها در خوزستان وجود دارد. با اینکه برنج از بعد کمیت و عرضه وجود دارد اما امکان دارد تحت تأثیر کنش هایی فرا استانی قرار بگیرد. همینطور کمیته اقدام مشترک با دبیری تعزیرات حکومتی برای نظارت و بازرسی از واحدهای صنفی تشکیل شده است تا از گرانفروشی های بی جهت و احیانا مواردی مانند احتکار جلوگیری شود و مشکلی به وجود نیاید.

وی در مورد مرغ منجمد دولتی بیان نمود: مرغ منجمد دولتی و مجوز توزیع آن در استان وجود دارد و میزان دو هزار تن مرغ منجمد آماده توزیع داریم و بعد از اتمام این سهمیه، موجودی مرغ باردیگر شارژ خواهد شد. توزیع مرغ منجمد در تمامی نقاط اهواز و حتی در حاشیه شهر اهواز انجام می شود.

حسینی نژاد ضمن اشاره به بحث شکر اضافه کرد: با عنایت به این که شرکت توسعه نیشکر در خوزستان قرار دارد و میزان تولید شکر هم مناسب می باشد، هر کدام از عاملین توزیع و یا اتحادیه ها می توانند با رفتن به سازمان جهاد کشاورزی خوزستان یا شرکت توسعه نیشکر، شکر را دریافت نمایند که البته بر این مورد نظارت هم صورت می گیرد.

مدیر کل هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان ضمن اشاره به کالای روغن، اظهار داشت: کارخانه های تولید کننده ای که در سطح استان وجود دارد می توانند بیشتر از نیاز استان روغن تولید کنند اما ذائقه مردم متفاوت می باشد و امکان دارد برندهای خارج از استان را مصرف کنند. به همین میزانی که روغن از استانهای دیگر به خوزستان می آید، روغن از خوزستان به آن استان ها هم فرستاده می شود ازاین رو مشکلی در این راستا وجود ندارد.

وی افزود: هر بنکدار به هر میزان روغن جهت توزیع در داخل استان بخواهد، کارخانجات استان این آمادگی را دارند تا نیاز آنها را رفع کنند.





منبع:

1400/12/10
15:02:42
5.0 / 5
468
تگهای خبر: اصناف , اقتصاد , بازار , تخصص
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳
ایزو وب
ISO Web