معاون رییس جمهور:

در ارتقاء سلامت نظام اداری قدم های موثری برداشته نشده است

در ارتقاء سلامت نظام اداری قدم های موثری برداشته نشده است

ایزو وب: معاون رییس جمهور و رییس سازمان اداری و استخدامی كشور با اشاره به اینكه نظام های درستی در پیشبرد برنامه های توسعه اتخاذ نكرده ایم، عنوان كرد: در كشور منابع بر ضد خود عمل كرده است و بخش قابل توجهی از مشكلاتی كه امروز در جای جای كشور با آن مواجه هستیم، نتیجه پول هایی است كه در سال های گذشته به درستی هزینه نشده است.


به گزارش ایزو وب به نقل از ایسنا، جمشید انصاری در جلسه شورای راهبری توسعه مدیریت خوزستان كه امروز، 23 فروردین ماه در اهواز برگزار شد، اظهار نمود: یكی از اصلی ترین مشكلات كشور این است كه تصور می نماییم با منابع می توانیم همه برنامه های توسعه ای كشور را پیش ببریم. در این زمینه حتی منابع را هم تامین می نماییم اما به دلایلی نمی توانیم برنامه ها را جلو ببریم.

وی اضافه كرد: برای مثال استان خوزستان اكنون با پدیده ای به نام ریزگردها مواجه می باشد و برای آنكه بتوانیم مشكلی كه در هوای این كشور به وجود آمده است را حل نماییم، غیر از منابع به برنامه ریزی، مدیریت صحیح تر، داده ها و نهاده دیگر و زمان نیاز داریم و به تنهایی با منابع نمی توانیم این مشكل را حل نماییم.

معاون رییس جمهور خاطرنشان كرد: این تصور غالب كه اگر منابع را تامین نماییم، مسایل و مشكلات حل می شود، لطمه های زیادی را به كشور وارد كرده است و توجه نكرده ایم كه نظام های مدیریتی و ساز و كارهای پیشبرد برنامه های توسعه، مهم تر از منابع هستند تا شاهد انجام كارها و پیشبرد اهداف در كشور باشیم.

انصاری با اشاره به اینكه نظام های درستی در پیشبرد برنامه های توسعه اتخاذ نكرده ایم، عنوان كرد: به تعبیر ˮاز قضا سركنگبین صفرا فزودˮ، در كشور منابع بر ضد خود عمل كرده است و ما بخش قابل توجهی از مشكلاتی كه امروز در جای جای كشور با آن مواجه هستیم، نتیجه پول هایی است كه در سال های گذشته به درستی هزینه نشده است.

وی ادامه داد: اگر تصمیمات مدیریتی درست تری گرفته می شد شاید اكنون كشور بخش قابل توجهی از مشكلات را كه اكنون با آن ها مواجه می باشد، نداشت.

رییس سازمان اداری و استخدامی كشور در مورد بحث تولید اصلاحات در نظام اداری، اظهار داشت: این مساله در دستور كار دولت های مختلف قرار داشته است. بر مبنای گزارش های تهیه شده، از برنامه اول توسعه احكام روشنی مرتبط با تحول نظام اداری در قوانین برنامه ای پیش بینی شده و هرچه به پیش رفته ایم این احكام قوی تر و برجسته تر از گذشته شده است.

انصاری ادامه داد: به دلایلی، خیلی در این حوزه موفق نبوده ایم و امروز همه ما قبول داریم كه یك دستگاه بروكراسی بزرگ، تا حدودی تنبل و لخت و نابهره ور و با مشكلات خاص بخصوص در حوزه مفاسد در بخش هایی از نظام اداری وجود دارد. علی رغم كارهای صورت گرفته در این حوزه، نه توانسته ایم در كوچك سازی دولت خیلی موفق عمل نماییم و نه قدم های موثری در ارتقاء سلامت نظام اداری برداشته ایم.

وی عنوان كرد: همینطور در به كارگیری تكنولوژی ها و فناوری های جدید نتوانسته ایم به خوبی در كشور عمل نماییم و همه حدودا قبول داریم كه خیلی نتوانسته ایم در جهت بهبود وضعیت نظام اداری كشور قدم های موثری را برداریم.

رییس سازمان اداری و استخدامی كشور با اشاره به اینكه هرچه استان های كشور كوچك تر هستند، نسبت نیروی انسانی آنها به نسبت جمعیت بیشتر است، اظهار نمود: در استان آذربایجان شرقی نسبت جمعیت استان به جمعیت كل كشور 4.89 درصد است اما این استان 4درصد كاركنان كشور را به خود مختص كرده است اما استان خوزستان كه 5.89 درصد از جمعیت كشور را دارد، 6.59 درصد كاركنان كشور در آن مشغول به كار هستند.

انصاری اظهار داشت: اگر به نسبت استان های بزرگ تصمیم گیری می شد، باید استان خوزستان هم جزو استان هایی می شد كه حدود یك واحد درصد، نسبت كاركنان آن از نسبت جمعیت كمتر می شد اما اكنون نه تنها این جمعیت یك واحد كمتر نیست، بلكه حدود 1.7 واحد درصد این نسبت بالاتر است.

وی اضافه كرد: یكی از دلایل این مساله آن است كه دولت وظایفی را به این استان داده است كه در استان های دیگر وجود ندارد و برای این مساله می توان وجود صنعت نفت را در استان خوزستان مثال زد.

معاون رییس جمهور بیان كرد: برنامه مقابله با فساد و ارتقاء سلامت در نظام اداری یكی از برنامه هایی است كه باید به آن توجه و اهتمام ویژه شود. خیلی از برنامه ها مانند توسعه دولت الكترونیك در خدمت این برنامه قرار خواهند گرفت اما اینكه ما بتوانیم یك برنامه منظم و منسجمی در سطح استان ها برای ارتقاء سلامت نظام اداری و كاهش فساد داشته باشیم، باید توجه ویژه ای به آن شود.




1397/01/23
18:18:41
5.0 / 5
2209
تگهای خبر: توسعه , سازمان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۱
ایزو وب
ISO Web