عقب گرد بورس های اروپا و آمریكا

عقب گرد بورس های اروپا و آمریكا

به گزارش ایزو وب اخبار جدید جنگ تجاری، شاخصهای بورسی در اروپا و آمریكا را بار دیگر ریزشی كرد.


به گزارش ایزو وب به نقل از رویترز، بروز نشانه های جدید منفی از تحولات جنگ تجاری و برگزیت سبب ریزش مجدد شاخصهای بورسی در اروپا و آمریكا شد. بلومبرگ به نقل از منابع آگاه خود گزارش كرده كه بر خلاف ادعاهای اولیه، طرف چینی برای امضای فاز اول توافق بر سر مسائل تجاری به جمع بندی نرسیده و خواستار برگزاری یك نشست مشترك دیگر تا قبل از آخر ماه جاری میلادی شده است. طرف آمریكایی هم اعلام نمود احتمال دارد در ماه دسامبر، تعرفه های جدیدی بر محصولات چینی وضع شود.
چین و آمریكا حالا ۱۵ ماه است كه درگیر یك جنگ تجاری تمام عیار شده اند و هر كدام از طرفین، طرف دیگر را مقصر وضعیت كنونی معرفی می كند. این جنگ كه به قول بانك جهانی تا ۷۰۰ میلیارد دلار به اقتصاد جهان خسارت وارد كرده، در ماه های اخیر اصلی ترین عامل تعیین مسیر حركت بازارهای مالی بوده است.
در وال استریت شاخص ها ریزشی بودند تا جایی كه شاخص "داوجونز ایدانستریال اوریج" ۰.۱۱ درصد ریزش كرد و به ۲۶ هزار و ۷۸۷.۳۶ واحد رسید، شاخص " اس اند پی ۵۰۰" با ۰.۱۴ درصد كاهش تا سطح ۲۹۶۶.۱۵ واحدی پایین رفت و دیگر شاخص مهم بورسی یعنی " نزدك كامپوزیت" با ریزش ۰.۱ درصدی در سطح ۸۰۴۸.۶۵ واحدی بسته شد.
در دیگر مناطق جهان و در معاملات بازارهای بورس در اروپا، روند نزولی كاملا محسوس بود تا جایی كه شاخص " فوتسی ۱۰۰" بورس لندن با ریزش ۰.۴۶ درصدی تا ۷۲۱۳.۴۵ واحد پایین رفت، دیگر شاخصهای مهم بورسی در اروپا هم نزولی بودند؛ بگونه ای كه شاخص " كك ۴۰" بورس پاریس با عقب نشینی ۰.۴ درصدی در سطح ۵۶۴۳.۰۸ واحد بسته شد و شاخص " دكس ۳۰" بورس فرانكفورت در آلمان با ریزش ۰.۲ درصدی و ایستادن در سطح ۱۲ هزار و ۴۸۶.۵۶ واحدی به كار خود خاتمه داد. در مادرید شاخص " ایبكس ۳۵" حدود ۰.۲۹ درصد پایین رفت و به ۹۲۴۶.۵۰ واحد رسید.
از جانب دیگر در معاملات بورس های آسیا، شاخص " نیك كی ۲۲۵" بورس توكیو ژاپن با صعود ۱.۸۷ درصدی تا سطح ۲۲ هزار و ۲۰۷.۲۱ واحدی بالا رفت، شاخص " هانگ سنگ" بورس هنگ كنگ با ریزش ۰.۰۸ درصدی به ۲۶ هزار و ۴۹۹.۷۰ واحد رسید. در چین شاخص " شانگهای كامپوزیت " با كاهش ۰.۴۶ درصدی در سطح ۳۹۳۷.۱۰ واحد بسته شد.
در بازار طلای سیاه، هر بشكه نفت " وست تگزاس اینتر مدیت" با ۱.۱۵ درصد افزایش به ۵۴.۷۰ دلار رسید و نفت خام برنت دریای شمال با افزایش ۱.۴۱ درصدی به ازای ۶۰.۵۱ دلار در هر بشكه مبادله شد.
همینطور در بازار فلزات گران بها، بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری با كاهش ۰.۲۱ درصدی به ۱۴۹۴.۴۰ دلار رسید. هر اونس نقره با كاهش ۰.۳۴ درصدی به ازای ۱۷.۶۵ دلار مبادله شد.



1398/07/23
14:50:06
5.0 / 5
1540
تگهای خبر: اقتصاد , بازار , بانك , بورس
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۲
ایزو وب
ISO Web