با تلاش محققان كشور صورت گرفت

تولید ﻣﻴﻜﺮوﮔﺮﻳﻦ ها با ارزش غذایی ۴ تا ۴۰ برابر سبزیجات معمولی

تولید ﻣﻴﻜﺮوﮔﺮﻳﻦ ها با ارزش غذایی ۴ تا ۴۰ برابر سبزیجات معمولی

ایزو وب: محققان یكی از شركت های فناور مستقر در مركز رشد تحقیقات كشاورزی پارك علم و فناوری آذربایجان شرقی موفق به ﺗﻮﻟﻴﺪ سبزیجاتی با ارزش غذایی بالا به نام ﻣﻴﻜﺮوﮔﺮﻳﻦ شدند كه این سبزیجات در ﻣﺤﻴﻂﻫﺎی ﻛﻨﺘﺮل ﺷﺪه داﺧﻠی به صورت ﻃﺒﻘﺎﺗی و ﻫﻴﺪروﭘﻮﻧﻴك ﺗﺤﺖ ﺗﺎﺑﺶ ﻧﻮر ﻣﺨﺼﻮص پرورش می یابند.


به گزارش ایزو وب به نقل از ایسنا، میكروگرین ها فرمی ظریف از گیاهان خوراكی جوان هستند كه از بذر انواع سبزیجات تهیه می شوند و با وجود چنین اندازه كوچكی از طعم های قوی برخوردارند؛ برای اینكه گیاهان حداكثر طعم و مزه خود را در نخستین مراحل رشد یعنی دوره میكروگرینی بروز می دهند.

مطابق مطالعات انجام شده مواد مغذی موجود در میكروگرین ها ۴ تا ۴۰ برابر سبزیجات معمولی است و ۲۸ گرم از میكروگرین ها معادل ۵۰۰ گرم سبزیجات معمولی مواد مغذی دارند؛ این گیاهان با آب تصفیه شده توسط فیلترهای مخصوص آبیاری می شوند و با كودهای ارگانیك تغذیه می شوند. در پرورش آنها از سموم و آفت كش ها استفاده نمی شود؛ بدین سبب دارای كیفیت بالابوده و كاملاً ارگانیك هستند.

محصولات تولیدی این شركت فناور شامل بیشتر از ۲۰ نوع گیاه مختلف با مصارف خوراكی و دارویی است.

قابلیت پرورش گیاهان مختلف در تمام فصول سال، كاهش دو برابری هزینه های انرژی مصرفی برای تولید واحد محصول، عدم تخریب محیط زیست، كاهش چشم گیر مصرف آب، قابلیت نگهداری و حمل و نقل آسان از دیگر مزایای میكروگرین ها است.




منبع:

1398/02/31
14:50:02
5.0 / 5
2013
تگهای خبر: تولید , شركت , فناوری , كیفیت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۲
ایزو وب
ISO Web