مقایسه وضعیت انرژی تجدیدپذیر در ایران و جهان

مقایسه وضعیت انرژی تجدیدپذیر در ایران و جهان

به گزارش ایزو وب معاون گروه انرژی های تجدیدپذیر پژوهشگاه وزارت نیرو اظهار داشت: هم اكنون انرژی های تجدیدپذیر توسعه خوبی در دنیا پیدا كرده و در این شرایط در ایران تابحال ۶۵۴ مگاوات برق با استفاده از نیروگاه های تجیدپذیر تولید شده كه این میزان كمتر از یك درصد كل ظرفیت برق ایران است.



به گزارش ایزو وب به نقل از ایسنا، احسان لیوانی امروز در نشست خبری درباره وضعیت نیروگاه های تجدیدپذیر كشورهای اروپایی اظهار نمود: بیشتر از ۵۰ درصد از ظرفیت نیروگاه های نصب شده برق در آلمان تجدیدپذیر است و با وجود پیشرفتی كه این كشور تابحال در حوزه انرژی های تجدیدپذیر داشته، می خواهد تا سال ۲۰۳۰، ظرفیت نیروگاهی تجدیدپذیر خویش را به بیشتر از ۶۵ درصد برساند.

وی اضافه كرد: حدود ۴۰ درصد ظرفیت نیروگاه های نصب شده برق انگلستان هم تجدیدپذیر است و در نظر دارد تا دو سال دیگر ۳۰ درصد كل انرژی خویش را با استفاده از تجدیدپذیرها تولید نماید.

معاون گروه انرژی های تجدیدپذیر پژوهشگاه وزارت نیرو با بیان این كه هم اكنون ۳۰ درصد ظرفیت نیروگاهی نصب شده در اسپانیا هم انرژی های تجدیدپذیر است اظهار داشت: تا سال ۲۰۵۰ این عدد به ۱۰۰ درصد می رسد، علاوه بر این در كشور شیلی تا سال ۲۰۵۰، ظرفیت نیروگاه های نصب شده تجدیدپذیر به ۷۰ درصد خواهد رسید.

لیوانی درباره ظرفیت نیروگاه های تجدیدپذیر كشورهای آسیایی ابزار كرد: هم اكنون، دو درصد از ظرفیت نیروگاه های نصب شده در مالزی را نیروگاه های تجدیدپذیر می سازند و مقرر است تا سال ۲۰۳۰ ظرفیت این نیروگاه ها به ۲۰ درصد برسد.

وی اضافه كرد: در ژاپن هم ۳۲ هزار گیگاوات برق با استفاده از نیروگاه های تجدیدپذیر تولید می گردد كه تا سال ۲۰۳۰، ظرفیت این نیروگاه ها به ۲۴ درصد می رسد. هم چنین باید گفت كشورهای همسایه در توسعه تجدیدپذیرها غافل نبودند و پیشرفت خوبی در این حوزه داشته اند.

به قول معاون گروه انرژی های تجدیدپذیر پژوهشگاه وزارت نیرو، تركیه در بین كشورهای همسایه ایران در زمینه تولید برق از انرژی های تجدیدپذیر پیشروتر بوده تا جایی كه هم اكنون این كشور بدون محاسبه نیروگاه های برق آبی، ۱۲.۵ گیگاوات از نیروگاه های تجدیدپذیر تولید كرده كه ۱۵ درصد از ظرفیت كل برق تولید شده در تمام نیروگاه ها را شامل می گردد.

لیوانی با بیان این كه تركیه در نظر دارد تا سال ۲۰۲۳ ظرفیت تولید برق از انرژی های تجدیدپذیر را به بیشتر از دو برابر تولید كنونی، یعنی ۲۷گیگاوات یا ۲۵ درصد برساند اظهار نمود: عراق هم اكنون ۱۰۰ مگاوات برق با استفاده از نصب نیروگاه های تجدیدپذیر بخصوص نیروگاه خورشیدی تولید كرده است و بنابر برنامه ریزی های صورت گرفته، می خواهد تا سال ۲۰۲۰ ظرفیت تولید برق تجدیدپذیر خویش را به ۱۰ درصد معادل ۳۵ گیگاوات برساند.

معاون گروه انرژی های تجدیدپذیر پژوهشگاه وزارت نیرو با بیان این كه كویت هم اكنون ۷۰مگاوات برق با استفاده از نیروگاه های تجدیدپذیر تولید كرده، افزود: این كشور بنا دارد كه تا سال ۲۰۳۰ ظرفیت تولید برق تجدیدپذیر خویش را به ۱۵ درصد معادل دو گیگاوات برساند و در نظر دارد برای این كار ۸ میلیارد هزینه كند.

لیوانی با تاكید بر این مساله كه دبی ۱۵ درصد از برق خویش را با استفاده از تجدیدپذیرها تولید كرده كه معادل ۷.۸ گیگاوات برق است، ابراز كرد: علاوه بر این، عربستان هم اكنون ۹۲ مگاوات برق با استفاده از نیروگاه های تجیدپذیر تولید كرده و در نظر دارد تا سال ۲۰۳۲ میزان برق تولیدی خود از نیروگاه های تجدیدپذیر را به ۵۴ گیگاوات برساند كه این رقم ۸۰ درصد برق تولیدی ایران هم اكنون را شامل می گردد.

به گفته وی، اردن هم هم اكنون ۶۴۶ مگاوات برق با استفاده از نیروگاه های تجدیدپذیر تولید كرده و بنا دارد تا سال ۲۰۲۰ ظرفیت نیروگاه های انرژی تجدیدپذیر خویش را به ۱۰ درصد برساند و ۱۸ گیگاوات برق تولید نماید.




1397/09/13
14:32:00
5.0 / 5
1957
تگهای خبر: توسعه , تولید , هزینه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
ایزو وب
ISO Web