چگونه وام ازدواج بگیرید؟

چگونه وام ازدواج بگیرید؟

به گزارش ایزو وب، سوالات متداول و پاسخ های مرتبط در زمینه نحوه ثبت نام و دریافت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج منتشر گردید.



به گزارش ایزو وب به نقل از بانک مرکزی، ثبت نام تسهیلات قرض الحسنه ازدواج صرفا از راه سامانه قرض الحسنه تسهیلات ازدواج به آدرس www.ve.cbi.ir و به صورت کاملا مجانی به انجام می رسد. در همین خصوص، سوالات متداول و پاسخ های تشریحی در این عرصه برای آگاهی عموم منتشر می شود.
نحوه ثبت نام وام ازدواج چگونه است؟
ثبت نام وام ازدواج صرفا با رفتن به سامانه قرض الحسنه تسهیلات ازدواج به آدرس www.ve.cbi.ir امکان پذیر است.
برای ثبت نام وام ازدواج هزینه ای دریافت می شود؟
خیر. ثبت نام در سامانه www.ve.cbi.ir کاملا مجانی است و متقاضیان می توانند وارد سایت شده و ثبت نام کنند.
چه مدارکی برای ثبت نام لازم است؟
با توجه به اتصال سامانه تسهیلات ازدواج به ثبت احوال در زمان ثبت نام، احتیاج به بارگذاری هیچ گونه مدرکی نیست و صرفا اطلاعات فرد باید وارد سامانه شود.
چگونه میتوان وضعیت ثبت نام شده در سامانه ازدواج را پیگیری کرد؟
متقاضی می تواند با رفتن به آدرس www.ve.cbi.ir در بخش «مشاهده وضعیت» از آخرین وضعیت وام خود آگاه شود.
برای دریافت وام ازدواج عرضه مدارک نظام وظیفه لازم است؟
خیر. در مورد وام ازدواج، خدمت وظیفه عمومی مستثنی است و متقاضیان می توانند تسهیلات ازدواج را دریافت نمایند.
آیا میتوان ثبت نام انجام شده در سامانه وام ازدواج را ویرایش کرد؟
بله. این امکان با رفتن به قسمت «ویرایش ثبت نام قبلی» در سامانه www.ve.cbi.ir وجود دارد.
هنگام ثبت نام اولیه، مشخصات متقاضیان به اشتباه درج گردیده، لیکن ثبت نام در سامانه انجام شده است برای اصلاح مشخصات چطور میتوان عمل کرد؟
در زمانیکه متقاضی ثبت نام اولیه انجام داده می تواند با رفتن به قسمت ویرایش ثبت نام قبلی نسبت به اصلاح مشخصات خود اقدام نماید. لازم به ذکر است در صورت انجام تغییر در بانک باید ثبت نام قبلی حذف و نسبت به ثبت نام جدید اقدام گردد. لازم به ذکر است تغییر در شعبه انتخابی باعث تغییر جایگاه متقاضی در صف برای تعیین شعبه خواهد شد.
اگر متقاضی کد رهگیری خویش را فراموش کرده باشد چگونه می تواند مجدد کد رهگیری دریافت کند؟
با رفتن به سامانه وام ازدواج به آدرس www.ve.cbi.ir در بخش «بازیابی و چاپ کد رهگیری» میتوان نسبت به بازیابی کد رهگیری اقدام نمود.
اگر متقاضی در زمان ثبت نام و پر کردن فرم مربوطه در انتها مراحل مربوطه موفق به دریافت کدرهگیری نشده است به چه صورت می تواند این کد را دریافت نماید؟
متقاضی می تواند با رفتن به قسمت بازیابی کد رهگیری و وارد کردن مشخصات مربوطه در بخش های مشخص شده نسبت به بازیابی کد رهگیری اقدام نماید.
مراحل دریافت وام ازدواج چیست؟
در مرحله اول متقاضی باید به سامانه www.ve.cbi.ir رجوع کند. سپس اطلاعات خواسته شده را در این سامانه وارد کند. اطلاعات واردشده با سامانه ثبت احوال مطابقت داده می شود و بعد از تأیید، فرد متقاضی به سرپرستی بانک منتخب در استان معرفی می شود. سرپرستی بانک مربوطه هم فرد را به شعبه معرفی کرده و پیامکی برای متقاضی ارسال می شود. متقاضی بعد از دریافت پیامک می تواند به شعبه تعیین شده مراجعه نموده و بعد از پذیرش در شعبه مدارک خویش را تکمیل و تحویل دهد. بعد از تکمیل مدارک و معرفی ضامنین معتبر، بانک موظف است وام درخواستی فرد را طی ۱۰ روز به حساب ایشان واریز نماید.
زمان تعیین شعبه از جانب بانک چند روز است؟
بر اساس مفاد بسته نظارتی‏- اعتباری تسهیل و تسریع در پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج، حداکثر ۱۵ روز بعد از ثبت نام متقاضیان تعیین شعبه ایشان از جانب بانک انجام پذیرد.
فرد متقاضی وام ازدواج می تواند بانک و شعبه موردنظر خویش را انتخاب کند؟
بله. فرد متقاضی در زمان ثبت نام می تواند نام بانک و شعبه پیشنهادی خویش را درج کند.
میزان وام متعلق به زوجین چقدر است؟
بر اساس مفاد قانون بودجه سالجاری تسهیلات قرض الحسنه ازدواج برای هر یک از زوج هایی که تاریخ ازدواج آنها پس از ۰۱/‏۰۱/‏۱۳۹۸‬ بوده است مبلغ ۱۸۰ میلیون تومان می باشد.
مدت بازپرداخت وام ازدواج چقدر است؟
بر اساس مفاد قانون بودجه سالجاری دوره بازپرداخت وام ازدواج ده ساله است.
وام ازدواج برای آقایان زیر ۲۵ سال و خانم های زیر ۲۳ سال چقدر است؟
وام ازدواج برای آقایان زیر ۲۵ سال و خانم های زیر ۲۳ سال مبلغ ۲۲۰ میلیون تومان است.
در صورتی که برای بانکی جدید ثبت نام کرده اما با بانک قبلی خود به توافق رسیده باشم و مقرر است این بانک تسهیلات ازدواج را به بنده پرداخت کند، چطور می توانم ثبت نام جدید خویش را حذف کنم؟
اگر در بانک جدید تابحال تعیین شعبه نشده باشید می توانید با رفتن به قسمت حذف ثبت نام، ثبت نام قبلی خویش را حذف نمائید.
شرایط لازم برای ضامن در زمان دریافت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج کدام است؟
به منظور تأمین رکن ضامن بانکها و مؤسسات اعتباری مکلفند با توثیق حساب یارانه یا سهام عدالت متقاضیان یا بستگان درجه اول از طبقه اول آنها یا سایر دارایی های وی یا تنها یک فقره سفته و یک نفر ضامن نسبت به پرداخت تسهیلات ازدواج اقدام نمایند. بر مبنای مفاد بسته نظارتی‏- اعتباری تسهیل و تسریع در پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج بانک عامل به هیچ وجه اجازه دریافت بیشتر از یک ضامن بابت پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج را ندارد.
آیا ثبت نام ازدواج از راه پست امکان پذیر می باشد؟
خیر، متقاضی صرفا از راه سامانه www.ve.cbi.ir امکان ثبت نام دارد.
آیا بعد از گذشت تاریخ انقضای تعیین شعبه امکان تمدید مهلت وجود دارد؟
با توجه به محدودیت های موجود بانکها قادر به تمدید مهلت رجوع برای متقاضیان نبوده و متقاضیان ملزم می باشند بعد از تعیین شعبه از جانب بانک عامل، حداکثر در مدت ۱۲ روز کاری به شعبه تعیین شده رجوع نمایند.
آیا برای دریافت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج، ثبت نام یکی از زوجین کافی است؟
خیر، از آنجائیکه زوج و زوجه هر کدام دارای شخصیت حقیقی مستقل می باشند، باید به صورت جداگانه ثبت نام و کد رهگیری دریافت نمایند. کد رهگیری برای شماره تلفن همراهی که به نام شخص ثبت بوده و در سامانه وارد شده پیامک می شود.
آیا برای دریافت تسهیلات ازدواج، داشتن عقد نامه رسمی صادر شده از دفتر خانه های ازدواج و طلاق الزامی است؟
بلی. در زمان رفتن به شعبه برای عرضه مدارک، عرضه عقدنامه رسمی الزامی است.
آیا تسهیلات ازدواج به اقلیت های مذهبی تعلق می گیرد؟
بلی، عرضه اقرارنامه ازدواج یا هر مدرک مشابه که در سایر ادیان رسمی توسط مراکز اقلیت های دینی در داخل کشور مورد تأیید قرار گیرد، معادل عقدنامه تلقی شده و این گونه متقاضیان هم می توانند در سامانه ثبت نام و از تسهیلات بهره مند شوند. بدیهی است در زمان ثبت نام این گونه متقاضیان باید گزینه «اینجانب جز اقلیت های دینی بوده و به صورت اقرارنامه ای ازدواج کرده ام» را انتخاب کنند.

آیا تسهیلات قرض الحسنه ازدواج به اتباع خارجی تعلق می گیرد؟
به باعث قانون اشخاصی که تحصیل تابعیت ایرانی نموده یا بنمایند از کلیه حقوقی که برای ایرانی ها قرار است بهره مند می شوند بر این اساس، اشخاص خارجی که تابعیت ایرانی تحصیل می نمایند علی الاصول از کلیه حقوق متعلق به اشخاص ایرانی الاصل بهره مند می شود ازاین رو با توجه به این که در قوانین جاری حق دریافت تسهیلات بانکی همچون تسهیلات قرض الحسنه ازدواج از اشخاص دارای تابعیت اکتسابی ایرانی سلب نشده است، اعطای تسهیلات بانکی به اشخاص موصوف با رعایت قوانین و مقررات مربوط، بلامانع می باشد.


منبع:

1402/05/24
08:26:34
5.0 / 5
291
تگهای خبر: بانك , سایت , سهام , سهام عدالت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
ایزو وب
ISO Web