وزیر صمت اعلام كرد

ثبت معاملات خودرو در سامانه جامع تجارت تا آخر سال

ثبت معاملات خودرو در سامانه جامع تجارت تا آخر سال

ایزو وب: وزیر صنعت، معدن و تجارت (صمت) با اعلان اینکه معاملات حوزه خودرو تا آخر سال در سامانه جامع تجارت ثبت می شود، اعلام نمود که با واردات لوکوموتیو مخالف است.


به گزارش ایزو وب به نقل از ایسنا، به نقل از شاتا، سیدرضا فاطمی امین در نشست هم اندیشی با فعالان اقتصادی حوزه صنایع حمل و نقل اظهار نمود: برنامه اصلاحی صنعت خودرو در ۹ محور تدوین شده است که با اجرائی شدن آن ارتقای این صنعت کلید خواهد خورد. همین طور طرح تامین مالی زنجیره ای و پروژه جریان شفاف کالا، ظرفیت های مناسبی برای فعالان تولید همچون صنایع حمل و نقل به وجود می آورد.
وزیر صمت با اعلان اینکه در ساختار جدید وزارت صمت دفتر صنایع ریلی و دریایی به وجود آمده است، اظهار داشت: هر سه ماه یک دفعه مسائل رشته فعالیتها در نشست هم اندیشی با فعالان آن حوزه بررسی و تحلیل می شود.
ثبت معاملات حوزه خودرو تا آخر سال در سامانه جامع تجارت
ایشان سپس یکی از مزایای ثبت فاکتور در سامانه جامع تجارت را جلوگیری از تخلف و قاچاق دانست و اشاره کرد: ثبت فاکتورها مبنای مالیات و ارائه پرداخت های بانکی است. همین طور ثبت معاملات حوزه خودرو تا آخر سال در سامانه جامع تجارت راه اندازی می شود.
فاطمی امین همین طور اشاره کرد: با واردات لوکوموتیو مخالفم، نمی گذاریم جایی که ظرفیت تولید داریم واردات صورت گیرد.
اجرای برنامه نوسازی ناوگان سنگین تا آخر سال یا سال آیند
وزیر صمت همین طور با اعلان اینکه دفتر ماشین آلات کشاورزی، راهسازی و معدنی در ساختار جدید وزارت صمت ایجاد شده، اظهار داشت: برنامه نوسازی ناوگان سنگین تا آخر سال یا سال آینده اجرا می گردد. برای تحقق اهداف چشم انداز افق ۱۴۰۴ باید در چند حوزه همچون صنایع حمل و نقل سرآمد شویم.
نشست هم اندیشی وزیر صمت با فعالان اقتصادی حوزه صنایع حمل و نقل به میزبانی وزارت صنعت، معدن و تجارت اجرا شد. فعالان این حوزه پیشنهاداتی همچون تعیین تکلیف بدهی قطعه سازان به خودروسازان، انعقاد قراردادهای طولانی مدت خودروسازان با قطعه سازان توجه به صنعت دوچرخه برای رسیدن به استانداردهای جهانی، هم افزایی با سازمان محیط زیست و استاندارد برای گرفتن مجوزات لازم و به روز رسانی ناوگان حمل و نقل با ظرفیتهای داخلی را مطرح نمودند. بازبینی قانون اسقاط موتور سیکلت، ضرورت تحقیق و توسعه، ارتقای برندینگ، پشتیبانی از صنایع حمل و نقل دریایی و ریلی، پشتیبانی از صنعت ماشین آلات راهسازی و توجه به خدمات بعد از فروش نیز از دیگر پیشنهادت مطرح شده بود.
افزایش حداقل ۳۰ درصدی تامین مالی با روش زنجیره ای
وزیر صمت امروز با فعالان اقتصادی حوزه نساجی، پوشاک، کفش و چرم نیز نشست مشترکی داشت که در آن با اعلان اینکه صنعت نساجی و پوشاک ظرفیت های بسیار بالایی برای تحقق اهداف اشتغال و صادرات دارد، اشاره کرد: در ساختار جدید وزارت صمت، همه کسب و کارهای درون یک رشته فعالیت، شامل صنف و صنعت تحت یک دفتر مدیریت می شوند. در این ساختار جدید یکپارچگی به وجود آمده است تمامی موضوعات یک رشته فعالیت شامل تولید، تجارت خارجی، مواد اولیه، قاچاق و... درون دفتر آن رشته فعالیت پیگیری می شود. همین طور مدیران وزارتخانه در ساختار جدید، خود موضوعات در رابطه با کسب وکارها را لمس کرده اند و در این عرصه فعالیت داشته اند.
ایشان سپس به موضوع تامین مالی زنجیره ای اشاره نمود و اضافه کرد: تامین مالی زنجیره ای(scf) را با هفت بانک عامل آغاز نموده ایم و تا آخر سال به سرعت توسعه خواهیم داد، با این روش حداقل ۳۰ درصد تامین مالی با بهره گیری از همین منابع موجود بیشتر خواهد شد. همین طور شفافیت، عدم انحراف از منابع، تزریق درست نقدینگی و پایین آوردن هزینه ها در طول زنجیره از مزایای تامین مالی زنجیره ای است. از جمله دیگر مزایای این نوع جدید از تامین مالی این است که رصد این فعالیت بصورت ثبت شاخصهای خرید و فروش در سامانه جامع تجارت انجام می شود و پرداختهای بانکی به ازای شاخصهای صادره برای حلقه بعدی صورت می گیرد.
وعده ثبت قیمت تولیدکننده زنجیره پوشاک، کفش و چرم در سامانه جامع تجارت
وی همین طور با اعلان اینکه ثبت قیمت تولیدکننده را در زنجیره پوشاک، کفش و چرم در سامانه جامع تجارت عملیاتی می نماییم. در کالاهایی که این روند عملیاتی شد قیمت ها کاهشی بوده است. جریان شفاف کالا را برای مبارزه حداکثری با قاچاق ورودی و مداخله حداقلی در قیمت گذاری و مدیریت بازار در دستور کار داریم و به دنبال این هستیم که با شناسه دار کردن کالا پروسه گردش کالا در طول زنجیره را رصد نماییم و در مدیریت بازار مداخله حداقلی داشته باشیم.
فعالان این حوزه هم پیشنهاداتی همچون توجه به توسعه برندینگ، مبارزه حداکثری با قاچاق کالا، تامین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی، ارائه مشوقهای صادراتی برای حضور در بازارهای جهانی، ساماندهی واردات و صادرات با دخیل دادن عوامل صنعت و توسعه زیر ساختهای فعالیتی را مطرح نمودند. نگاه و توجه ویژه به بخش خصوصی در تصمیمات اتخاذ شده، برگزاری جلسات تخصصی برای حوزه چرم، ایجاد پنجره واحد برای تعامل با دستگاه های مرتبط همچون محیط زیست، بروکراسی های زمان بر اداری و مدیریت و بازنگری تعرفه های ورودی از دیگر پیشنهادات مطرح شده بوده است.




منبع:

1400/10/18
21:33:41
5.0 / 5
659
تگهای خبر: آینده , استاندارد , اقتصاد , بازار
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳
ایزو وب
ISO Web